Artikel top billede

Video: Sådan fungerer iPhone 5S og 5C

Apple lancerede i aftes to nye udgaver af iPhone, og vi har samlet en række videoer, så du kan komme helt tæt på mobiltelefonerne. Se med her.

Der var som ventet ikke de store overraskelser, da Apple i aftes dansk tid lancerede iPhone 5S og iPhone 5C

Topmodellen er iPhone 5S, der er efterfølger til iPhone 5, som dukkede op for et år siden. 

Derimod er iPhone 5C en ny satsning, hvor indpakningen er plastik. Til gengæld er prisen lavere end topmodellen.

Du kan læse mere om lanceringen af de to telefoner her.

Få overblikket

Amerikanske tech-medier har allerede prøvekørt de nye telefoner, og vi har samlet en lille håndfuld indtryk fra USA.

IDG News Service giver her et hurtigt overblik over de nye iPhone-modeller:

Cnet.com har også prøvet den nye iPhone 5S og kigget særligt på fingeraftrykslæseren. Her gennemgås funktionen på et minut:

Slashgear.com har prøvet de nye kamerafunktioner på iPhone 5S, der inkluderer slowmotion-optagelser og en burst-mode. Det betyder, at kameraet hurtigt kan skyde en række billeder i træk, og det bedste kan blive valgt ud. Det er noget, som også er set hos de fleste konkurrenter. Slashgear.com kigger også på fingeraftrykslæseren:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere