Artikel top billede

Se stortudende Steve Ballmer sige farvel til Microsoft

Det er sjældent, at topchefen for en international it-virksomhed stortuder på scenen foran tusindvis af mennesker - endda til tonerne af et musiknummer fra filmen "Dirty Dancing". Se Steve Ballmers farvel her.

Der er ingen tvivl om, at Steve Ballmer var stærkt berørt, da han i sidste uge sagde farvel og tak til Microsoft og rollen som topchef for it-giganten. 

Det foregik i KeyArena i Seattle foran mere end 13.000 ansatte, og tårerne strømmede ned ad kinderne på CEO'en, som nu træder tilbage.

Steve Ballmer er kendt for sine mange mere eller mindre vanvittige sceneoptrædender gennem årene, hvor han ofte har virket som en bulderbasse, der har tyllet en ramme Red Bull og nu ikke længere kan stå stille.

Derfor var topchefens afsked noget mere afdæmpet og overraskende følelsesladet. Det er i hvert fald sjældent, at en topchef for en af verdens største it-virksomheder stortuder og grådkvalt kæmper sig gennem sin tale.

Ballmer har været i Microsoft siden 1980, hvor han var en af de første ansatte.

Og der er ingen tvivl om, at de 33 år hos softwarefirmaet har haft stor indflydelse på hans liv. På scenen i KeyArena sammenlignende han det med, at Microsoft var som hans eget barn, som nu skulle flytte hjemmefra. Eller som han sagde: Nu var det ham, der flyttede. 

Følelserne fik frit løb, da han forlod scenen til tonerne af nummeret "(I've Had) The Time of My Life", som især er kendt fra filmen "Dirty Dancing".

Det blev dog ikke til nogle frække dansetrin, inden Ballmer med røde øjne gav high fives til nogle af de mange ansatte og forlod spotlightet og scenen.

I øjeblikket er det endnu ikke afgjort, hvem der skal overtage Steve Ballmers job, men du kan se en liste over de mest oplagte kandidater her.

I denne video kan du se Steve Ballmers farvel:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere