Top 100:Her er de bedste it-infrastruktur-selskaber i Danmark: 34 leverandører leverer vækst på 30 procent

Artikel top billede

Se stortudende Steve Ballmer sige farvel til Microsoft

Det er sjældent, at topchefen for en international it-virksomhed stortuder på scenen foran tusindvis af mennesker - endda til tonerne af et musiknummer fra filmen "Dirty Dancing". Se Steve Ballmers farvel her.

Der er ingen tvivl om, at Steve Ballmer var stærkt berørt, da han i sidste uge sagde farvel og tak til Microsoft og rollen som topchef for it-giganten. 

Det foregik i KeyArena i Seattle foran mere end 13.000 ansatte, og tårerne strømmede ned ad kinderne på CEO'en, som nu træder tilbage.

Steve Ballmer er kendt for sine mange mere eller mindre vanvittige sceneoptrædender gennem årene, hvor han ofte har virket som en bulderbasse, der har tyllet en ramme Red Bull og nu ikke længere kan stå stille.

Derfor var topchefens afsked noget mere afdæmpet og overraskende følelsesladet. Det er i hvert fald sjældent, at en topchef for en af verdens største it-virksomheder stortuder og grådkvalt kæmper sig gennem sin tale.

Ballmer har været i Microsoft siden 1980, hvor han var en af de første ansatte.

Og der er ingen tvivl om, at de 33 år hos softwarefirmaet har haft stor indflydelse på hans liv. På scenen i KeyArena sammenlignende han det med, at Microsoft var som hans eget barn, som nu skulle flytte hjemmefra. Eller som han sagde: Nu var det ham, der flyttede. 

Følelserne fik frit løb, da han forlod scenen til tonerne af nummeret "(I've Had) The Time of My Life", som især er kendt fra filmen "Dirty Dancing".

Det blev dog ikke til nogle frække dansetrin, inden Ballmer med røde øjne gav high fives til nogle af de mange ansatte og forlod spotlightet og scenen.

I øjeblikket er det endnu ikke afgjort, hvem der skal overtage Steve Ballmers job, men du kan se en liste over de mest oplagte kandidater her.

I denne video kan du se Steve Ballmers farvel:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital