Artikel top billede

Se stortudende Steve Ballmer sige farvel til Microsoft

Det er sjældent, at topchefen for en international it-virksomhed stortuder på scenen foran tusindvis af mennesker - endda til tonerne af et musiknummer fra filmen "Dirty Dancing". Se Steve Ballmers farvel her.

Der er ingen tvivl om, at Steve Ballmer var stærkt berørt, da han i sidste uge sagde farvel og tak til Microsoft og rollen som topchef for it-giganten. 

Det foregik i KeyArena i Seattle foran mere end 13.000 ansatte, og tårerne strømmede ned ad kinderne på CEO'en, som nu træder tilbage.

Steve Ballmer er kendt for sine mange mere eller mindre vanvittige sceneoptrædender gennem årene, hvor han ofte har virket som en bulderbasse, der har tyllet en ramme Red Bull og nu ikke længere kan stå stille.

Derfor var topchefens afsked noget mere afdæmpet og overraskende følelsesladet. Det er i hvert fald sjældent, at en topchef for en af verdens største it-virksomheder stortuder og grådkvalt kæmper sig gennem sin tale.

Ballmer har været i Microsoft siden 1980, hvor han var en af de første ansatte.

Og der er ingen tvivl om, at de 33 år hos softwarefirmaet har haft stor indflydelse på hans liv. På scenen i KeyArena sammenlignende han det med, at Microsoft var som hans eget barn, som nu skulle flytte hjemmefra. Eller som han sagde: Nu var det ham, der flyttede. 

Følelserne fik frit løb, da han forlod scenen til tonerne af nummeret "(I've Had) The Time of My Life", som især er kendt fra filmen "Dirty Dancing".

Det blev dog ikke til nogle frække dansetrin, inden Ballmer med røde øjne gav high fives til nogle af de mange ansatte og forlod spotlightet og scenen.

I øjeblikket er det endnu ikke afgjort, hvem der skal overtage Steve Ballmers job, men du kan se en liste over de mest oplagte kandidater her.

I denne video kan du se Steve Ballmers farvel:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere