Artikel top billede

Se stortudende Steve Ballmer sige farvel til Microsoft

Det er sjældent, at topchefen for en international it-virksomhed stortuder på scenen foran tusindvis af mennesker - endda til tonerne af et musiknummer fra filmen "Dirty Dancing". Se Steve Ballmers farvel her.

Der er ingen tvivl om, at Steve Ballmer var stærkt berørt, da han i sidste uge sagde farvel og tak til Microsoft og rollen som topchef for it-giganten. 

Det foregik i KeyArena i Seattle foran mere end 13.000 ansatte, og tårerne strømmede ned ad kinderne på CEO'en, som nu træder tilbage.

Steve Ballmer er kendt for sine mange mere eller mindre vanvittige sceneoptrædender gennem årene, hvor han ofte har virket som en bulderbasse, der har tyllet en ramme Red Bull og nu ikke længere kan stå stille.

Derfor var topchefens afsked noget mere afdæmpet og overraskende følelsesladet. Det er i hvert fald sjældent, at en topchef for en af verdens største it-virksomheder stortuder og grådkvalt kæmper sig gennem sin tale.

Ballmer har været i Microsoft siden 1980, hvor han var en af de første ansatte.

Og der er ingen tvivl om, at de 33 år hos softwarefirmaet har haft stor indflydelse på hans liv. På scenen i KeyArena sammenlignende han det med, at Microsoft var som hans eget barn, som nu skulle flytte hjemmefra. Eller som han sagde: Nu var det ham, der flyttede. 

Følelserne fik frit løb, da han forlod scenen til tonerne af nummeret "(I've Had) The Time of My Life", som især er kendt fra filmen "Dirty Dancing".

Det blev dog ikke til nogle frække dansetrin, inden Ballmer med røde øjne gav high fives til nogle af de mange ansatte og forlod spotlightet og scenen.

I øjeblikket er det endnu ikke afgjort, hvem der skal overtage Steve Ballmers job, men du kan se en liste over de mest oplagte kandidater her.

I denne video kan du se Steve Ballmers farvel:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.