Artikel top billede

Frustrerede brugere: Windows 8.1 ødelægger vores computere

Computeren går i sort efter opgradering til Windows 8.1 Det fortæller adskillige brugere, efter de har installeret den nyeste version af Microsofts styresystem.

I sidste uge lancerede Microsoft sin nyeste version af Windows, men opdateringen har givet anledning til stor frustration blandt mange brugere. 

Version 8.1 har nemlig knockoutet en del computere, som ikke længere er kampdygtige.

I vores kommentarspor til artiklen 'Kuk-kuk i opdateringen: Windows 8.1 giver problemer' fortæller flere læsere om deres uheldige oplevelser.

Blandt andet skriver Anders Holm om sine udfordringer efter at have opdateret til den nyeste version af Windows:

"...nu vil computeren ikke tænde, står bare med sort skærm. Har haft fat i Asus' support, så nu skal den ind til reparation."

Også Elang Nielsen har fået problemer med den nye version af Windows:

"Opdaterede til 8.1 på min laptop med Samsung SSD type 840, 250 GB. Den 'døde' med blank skærm med kun markøren synlig."

Han er ikke den eneste, som har oplevet at stå med en ubrugelig computer efter forsøget på at opdatere til Windows 8.1. Det fortæller Kasper Duus:

"Jeg har et problem med installationen af Windows 8.1 fra Windows 8. Prøvede at installere det på en Samsung bærbar, men efter at jeg havde fuldendt konfigurationen, er computeren gået i sort skærm".

Der er også en del brugere, som har problemer med antivirusprogrammer, der ikke virker, som de skal, og ikke mindst drivere til ekstraudstyr som tastaturer.

"Min pc er komplet ubrugelig efter opdateringen...Jeg kan ikke skrive, kun musen virker (Logitech trådløst keyboard). Mange programmer er slettet, lyden er væk. Ja, det er det værste kaos, jeg har set på min pc...Det er fandeme for meget!!!"

Det fortæller Ole Hansen
, som har været nødt til at låne sin kones computer for at skrive kommentaren på Computerworld.dk.

Ikke alle har problemer

Der er dog også mange meldinger om brugere, som har installeret Windows 8.1 uden problemer. 

De fortæller om succesoplevelser, hvor det kun har taget ganske kort tid at installere Microsofts nye styresystem, og alt fungerer perfekt. 

"Min opdatering gik smertefrit, også selvom jeg har både AMD, Logitech og Steelseries udstyr tilsluttet," skriver Christoffer Gullestrup

Også Morten Brix Hansen har været fri for de værste problemer efter at have opdateret flere computere: 

"Jeg har lagt 8.1 på 4 maskiner nu, og alle er installeret uden problemer. Det, der dog driller, er, at på 2 af maskinerne bliver den ved med at sige, at koden til Windows Live er forkert, når de prøver at logge ind dagen efter, selvom det var den samme kode, der blev brugt i går til at åbne computeren efter opdateringen. Så de koder er blevet nulstillet i dag, og folk er igen på".

Til artiklen 'Kuk-kuk i opdateringen: Windows 8.1 giver problemer' er der i skrivende stund over 100 kommentarer fra brugere, som har prøvet kræfter med Microsofts nye styresystem, og de kan alle læses her

Assistent vil hjælpe

Det er gratis at opgradere til den nye udgave af Microsofts styresystem, hvis du allerede ejer et produkt med Windows 8 installeret. 

Opdateringen er tilgængelig i Microsoft Store, som normalt er det sted, hvor der downloades apps til styresystemet. 

Inden installationen af Windows 8.1 er det muligt at downloade og afvikle en Opgraderingsassistent, der tager temperaturen på din pc og tilsluttede enheder.

Herefter får du - forhåbentlig - et kvalificeret bud på, hvad du skal gøre før eller efter opdateringen for at minimere eventuelle problemer.  

Opgraderingsassistenten kan downloades her
.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk it-sikkerhedsdag – Identificer, beskyt og forsvar

Trusselsbilledet er rødglødende og it-sikkerhedslandskabet har aldrig været mere anspændt end nu. Flere organisationer end nogensinde før bliver som følge udsat for cyber-angreb, der er udført af professionelle og målrettede hackere Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

23. august 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag – Identificer, beskyt og forsvar

Trusselsbilledet er rødglødende og it-sikkerhedslandskabet har aldrig været mere anspændt end nu. Flere organisationer end nogensinde før bliver som følge udsat for cyber-angreb, der er udført af professionelle og målrettede hackere Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

25. august 2022 | Læs mere


CIO Trends 2022: Sådan arbejder de dygtigste CIOs med ledelse, organisation og strategi

Sparringspartner, forretningsudvikler, projektleder, evangelist, strateg og ikke mindst chef. CIO-rollen er under voldsom forandring – hvor især ledelses- og strategidelen får stadig større plads i de komplekse it-organisationer.

30. august 2022 | Læs mere






CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital
Job & Karriere
Her er Netcompanys nye hovedkvarter: Flytter til ikonisk adresse i hjertet af København - kommer til at betale million-leje