Artikel top billede

ComOFF: Har du også taget de her åndssvage fotos?

Test dig selv: Hvor mange af de her 'klassiske' mobilfotos har du liggende på din smartphone?

Det er så nemt at tage billeder med en mobil, at vi gør det hele tiden. 

Måske synes vi endda, at vi er smule kreative, når telefonen drejes i en lidt anderledes vinkel, eller vi fanger et umiddelbart unikt motiv.

Men i virkeligheden er mange af vores snapshots fra hverdagen ikke særlig spændende eller særlig fantastiske.

Hvor mange gange har du eksempelvis taget et billede af maden på din tallerken? Eller et foto af et kæledyr, som du syntes var nuttet?

I nedenstående video guides der lystigt rundt mellem nogle af de mest 'klassiske' mobilfotos, som du måske er skyldig i at have skudt.

Den der med at tage et billede af sit baghoved for at se, om man er ved at blive skaldet, gjorde ondt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere