Artikel top billede

E-gears hemmelighed: Derfor kan vi sælge software så billigt

E-gear har så lave priser, at softwareproducenter lufter mistanken om ulovlig parallel-import. Se e-gear-direktør Christopher Hammers forklaring på de lave priser.

Webbutikken e-gear.dk har så lave priser på blandt andet Office-pakker og antivirus-programmer, at flere softwareproducenter mistænker firmaet for ulovlig import.

Det kan du læse mere om her: Dansk web-butik mistænkt for ulovlig import af software

Hos e-gear.dk fortæller indehaver Christopher Hammer, at han som oftest køber sine varer gennem store udenlandske distributører i blandt andet Europa og USA.

Han ønsker dog ikke at oplyse navne på sine leverandører.

"Jeg har kontakter i USA, Europa og Asien. Det er et spørgsmål om, hvor jeg kan få det billigst. Jeg skal være ærlig og sige, at nogle gange er jeg ikke er 100 procent sikker på, hvem det er, jeg har fat i. Meget foregår over email. Så køber jeg til en start en testversion, hvor jeg selv tester produktet. Hvis det fungerer, køber jeg så et parti. Så jeg er ikke specielt kræsen med, hvem jeg har partnerskab med," siger Christopher Hammer.

"Vi sælger et originalt produkt. Det, som kunderne får, er et download-link til en prøveversion, og så får de en licensnøgle, så de kan aktivere deres produkt," siger han.

"Jeg har en lille mistanke om, at der er en eller anden form for monopolisme i Danmark indenfor softwarebranchen"

Han mener desuden, at de normale priser på de mest almindelige softwareprodukter er alt for stramt styret af producenterne.

"Jeg har en lille mistanke om, at der er en eller anden form for monopolisme i Danmark indenfor softwarebranchen. Der er ikke særlige mange spillere på det marked, når vi taler salg til privatkunder. Det er de samme priser overalt, og så bliver man en gamechanger, når man introducerer lavere priser," siger Christopher Hammer.

Han har efter eget udsagn gennem længere tid forsøgt at få et samarbejde i stand med blandt andet Symantec, som dog aldrig har svaret på hans henvendelser.

Han fortæller desuden, at e-gear.dk selv står for supporten til sine kunder.

"Vi har ikke telefonservice. Det kan vi ikke overkomme. Men vi laver service via email, fordi vi vil tilbyde vores kunder noget andet, end de er vant til i andre danske webshops, hvor svartiderne er meget lange. Men hvis der er et teknisk problem, som vi ikke selv kan løse, sender vi det videre til producenten," siger Christopher Hammer.

Læs også kritikken fra softwareproducenterne: Dansk web-butik mistænkt for ulovlig import af software

Læs også:

Microsoft knalder dansk hosting-pirat

Microsoft knalder dansk distributør for pirateri
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.