Konsulenthuset Netcompany vandt prisen som Microsoft bedste partner i 2013. Her ses de glade prismodtagere sammen med Microsoft Danmarks administrerende direktør Niels Soelberg (tv) og partnerdirektør Erik Kaae (nr 2 fra højre).

Vindere: Her er Danmarks skarpeste Microsoft-hus

Microsoft har sat navn på sine bedste forhandlere på det danske it-marked. Et firma skiller sig markant ud.

Partnere, der præsterer vækst, er populære i Microsoft Danmarks hovedkvarter i Hellerup.

Og netop vækst er en væsentlig del af forklaringen på, at Microsoft har kåret konsulenthuset Netcompany som Årets Partner 2013.

Prisen blev uddelt ved et arrangement i Moltkes Palæ i København torsdag aften, hvor Microsoft samtidig satte navn på sine bedste partnere i hele 20 underkategorier.

Ud over den prestigefyldte pris som Årets Partner løb Netcompany også med priserne inden for kategorierne CRM og Portal & Collaboration.

"Netcompany modtager prisen i år, da de har leveret flotte vækstrater på både omsætning, indtjening og i antallet af medarbejdere. Netcompanys ambitiøse vision passer desuden perfekt til Microsofts strategi - og så har de næsten hele paletten af Microsoft-produkter, herunder produktivitetsløsninger, Application Platform og Dynamics. Og det gælder både on-premise, i skyen og hybride løsninger", siger Microsofts partnerdirektør Erik Kaae.

Siden sin start i 2000 har Netcompany udviklet sig til en af it-branchens mest markante spillere med en bred portefølje af produkter og ydelser. Firmaet har i dag næsten 500 ansatte og kunne i sit seneste regnskab glæde sig over en koncernomsætning på 400 millioner kroner - en vækst på 22 procent - og et overskud på 93 millioner kroner.

En glad André Rogaczewski, salgsdirektør i Netcompany, gav efter prisoverrækkelsen sin forklaring på firmaets succes.

"De seneste år er det sket store forandringer i it-branchen. Kunderne er både blevet klogere og mere kræsne, og vi ikke længere acceptere, at deres it-projekter bliver forsinkede eller dyrere end planlagt. Så it-branchen er ikke længere så forkælet som tidligere. Nu er vi en industri, som fungerer på samme betingelser som alle andre virksomheder," sagde André Rogaczewski.
"It-branchen er ikke længere så forkælet som tidligere. Nu er vi en industri, som fungerer på samme betingelser som alle andre virksomheder"


Microsofts nye såkaldte services- og devices-strategi stiller ifølge Erik Kaae nye krav til partnernes evne til at omstille deres forretning i retning af nye innovative løsninger. Microsoft har samtidig ambitioner om at fastholde eller genvinde sin position som driver af start-ups og som center for innovation.

Det kom til udtryk gennem to nye partnerpriser for innovation, som gik til distributøren Arrow ECS og management-partneren 2ndC. Desuden var det markant, at Microsoft valgte at præmiere ERP-huset Scales, som på kun to år er vokset til flere end 60 medarbejdere.

På næste side kan du se en samlet oversigt, over de Microsoft-partnere, som fik en partnerpris med sig hjem til kaminhylden.

Læs også:

Galleri: Her er Microsofts bedste partnere i år

Dansk it-firma vokser vildt og massehyrer


Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan rammer krisen virksomheder, medarbejdere og support
Alle ved, at COVID-19 har haft store konsekvenser for virksomheder, indkøbsmønstre og medarbejdere – men præcis hvilke? Seneste indblik fra Zendesk Benchmark kortlægger udvalgte effekter af pandemien på tværs af 23.000 virksomheder verden over.