Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Konsulenthuset Netcompany vandt prisen som Microsoft bedste partner i 2013. Her ses de glade prismodtagere sammen med Microsoft Danmarks administrerende direktør Niels Soelberg (tv) og partnerdirektør Erik Kaae (nr 2 fra højre). (Foto: Henrik Rasch)

Vindere: Her er Danmarks skarpeste Microsoft-hus

Microsoft har sat navn på sine bedste forhandlere på det danske it-marked. Et firma skiller sig markant ud.

Partnere, der præsterer vækst, er populære i Microsoft Danmarks hovedkvarter i Hellerup.

Og netop vækst er en væsentlig del af forklaringen på, at Microsoft har kåret konsulenthuset Netcompany som Årets Partner 2013.

Prisen blev uddelt ved et arrangement i Moltkes Palæ i København torsdag aften, hvor Microsoft samtidig satte navn på sine bedste partnere i hele 20 underkategorier.

Ud over den prestigefyldte pris som Årets Partner løb Netcompany også med priserne inden for kategorierne CRM og Portal & Collaboration.

"Netcompany modtager prisen i år, da de har leveret flotte vækstrater på både omsætning, indtjening og i antallet af medarbejdere. Netcompanys ambitiøse vision passer desuden perfekt til Microsofts strategi - og så har de næsten hele paletten af Microsoft-produkter, herunder produktivitetsløsninger, Application Platform og Dynamics. Og det gælder både on-premise, i skyen og hybride løsninger", siger Microsofts partnerdirektør Erik Kaae.

Siden sin start i 2000 har Netcompany udviklet sig til en af it-branchens mest markante spillere med en bred portefølje af produkter og ydelser. Firmaet har i dag næsten 500 ansatte og kunne i sit seneste regnskab glæde sig over en koncernomsætning på 400 millioner kroner - en vækst på 22 procent - og et overskud på 93 millioner kroner.

En glad André Rogaczewski, salgsdirektør i Netcompany, gav efter prisoverrækkelsen sin forklaring på firmaets succes.

"De seneste år er det sket store forandringer i it-branchen. Kunderne er både blevet klogere og mere kræsne, og vi ikke længere acceptere, at deres it-projekter bliver forsinkede eller dyrere end planlagt. Så it-branchen er ikke længere så forkælet som tidligere. Nu er vi en industri, som fungerer på samme betingelser som alle andre virksomheder," sagde André Rogaczewski.

"It-branchen er ikke længere så forkælet som tidligere. Nu er vi en industri, som fungerer på samme betingelser som alle andre virksomheder"

Microsofts nye såkaldte services- og devices-strategi stiller ifølge Erik Kaae nye krav til partnernes evne til at omstille deres forretning i retning af nye innovative løsninger. Microsoft har samtidig ambitioner om at fastholde eller genvinde sin position som driver af start-ups og som center for innovation.

Det kom til udtryk gennem to nye partnerpriser for innovation, som gik til distributøren Arrow ECS og management-partneren 2ndC. Desuden var det markant, at Microsoft valgte at præmiere ERP-huset Scales, som på kun to år er vokset til flere end 60 medarbejdere.

På næste side kan du se en samlet oversigt, over de Microsoft-partnere, som fik en partnerpris med sig hjem til kaminhylden.

Læs også:

Galleri: Her er Microsofts bedste partnere i år

Dansk it-firma vokser vildt og massehyrer

Her er vinderne af Microsoft Partner Awards 2013

.

Kategorier Vinder
Årets PartnerNetcompany
Årets Innovations Partner (salg, marketing, forretningstiltag)Arrow ECS
Årets Innovations Partner (produkt, service, teknologi)2ndC A/S
Årets Partner Pris for KundetilfredshedMindZet
Årets License Solution PartnerA Gain Crayon
Årets Management og Virtualization PartnerCoretech
Årets Deployment PartnerVENZO
Årets Learning PartnerFirebrand Training
Årets Unified Communications PartnerATEA
Årets DistributørALSO
Årets Cloud Platform (Azure)Partner Knowledge Cube A/S
Årets Cloud Services (Office 365 ) PartnerProActive A/S
Årets Portal og Collaboration PartnerNetcompany
Årets Value Added ResellerMsec A/S
Årets App PartnerBluefragments
Årets Business Intelligence PartnerInnofactor
Årets Dynamics CRM PartnerNetcompany
Årets ERP Partner SMBInventio.IT A/S
Årets ERP Partner EnterpriseScales A/S
Årets Hosting PartnerHostnordic
Årets Vertikaliserings PartnerEG A/S
IT-JOB

Shiji Denmark ApS

Software developer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Team Lead OTSOC Engineering

Moonskye ApS

IT-Projektleder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere