Artikel top billede

Han forudså fremtiden: De her ting kommer til at hitte nu

Som den eneste læser ramte han 11 rigtige på årets it-tipskupon, hvor man skulle forudse fremtiden. Mød Dennis Haagensen og få hans bud på, hvad der kommer til at ske i 2014.

Som den eneste læser forudså Dennis Haagensen, at Microsoft købte Nokia, at elbilfirmaet Better Place gik konkurs, og at Samsung lancerede en Galaxy S4 med en skærm større end 4,8 tommer.

På sidste års it-tipskupon fik han 11 rigtige ud af 13, da det gjaldt om at forudsige begivenheder i it-verdenen.

Flere end 700 læsere deltog i konkurrencen, og de nærmeste konkurrenter havde blot ni rigtige.

It-tipskuponen var dog også særlig lumsk, da den bød på adskillige overraskelser.

Med sine 11 rigtige endte Dennis Haagensen som en suveræn vinder og scorer dermed præmien, som består af en Razer Taipan-mus og Razer DeathStalker Expert Gaming Keyboard.

De har en samlet værdi af cirka 1.000 kroner.

Nye og større iPad-modeller

Det er dog ikke alt, som han kan forudsige, og han er lidt rundforvirret, da Computerworld fanger ham på mobilen:

"Jeg ved ikke, om jeg er synderlig overrasket over resultatet. Jeg er mere overrasket over at have vundet, for jeg kan slet ikke huske konkurrencen", forklarer Dennis Haagensen.

Han er 36 år og arbejder til daglig i radio- og tv-branchen, og han er derfor vant til at følge med i it-udviklingen og har gjort det i årevis. Han fik sin første pc tilbage i 1994, dengang modefarven var beige.

Men hvad forventer Dennis Haagensen, at der vil ske næste år i it-verdenen:

"Jeg tror, at vi kommer til at se nye iPad-modeller med 12 tommer skærme," forklarer han og er dermed på linje med nogle af de rygter om større tablet-pc'er fra Apple, som er begyndt at simre på nettet.

Samtidig forventer han, at wearable gadgets efterhånden vil blive et hit.

Men det bliver næppe alle produkter:

"Når Google Glass kommer, bliver det stort. Desværre tror jeg ikke, at 3D-briller som Oculus Rift til pc vil slå igennem. Google er exceptionel til at markedsføre sig, og Google Glass er et produkt, der ikke ser fuldkommen nørdet og geeket ud i forhold til så mange andre hovedmonterede gadgets, som har været på markedet," forklarer Dennis Haagensen.

Du kan se sidste års tipskupon her. Dennis Haagensen svarede rigtigt på alle spørgsmål på nær nummer 9 og nummer 11.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.