Artikel top billede

ComOFF: Stjerneinstruktør går død under Samsung-præsentation

Normalt er presselanceringer timet og tilrettelagt ned i mindste detalje, men nogle gange går det alligevel frygtelig galt. Se selv her.

Teleprompteren er et særdeles vigtigt værktøj, når alverdens it-virksomheder præsenterer nye produkter for et stor publikum - og måske også streamer det direkte på nettet.

Den sørger nemlig for at vise den tekst, som værterne ved en presselanceringen skal sige.

Ofte er det hele timet og tilrettelagt ned i mindste detalje, og pr-folk har skåret og slebet teksterne til.

Alligevel kan det gå helt galt, som det skete for Samsung og i særdeleshed stjerneinstruktøren Michael Bay, der er kendt for "Transformers", "Bad Boys", "Pearl Harbour", "Armageddon" og "The Rock".

Han var inviteret med på scenen for at fortælle publikum lidt om 4K eller Ultra HD, og hvorfor dette format med fire gange HD-opløsning er så interessant på Samsungs kurvede skærme.

Umiddelbart en simpel opgave for en filmmand.

Men det gik fuldkommen galt under præsentationen, der allerede kommer skævt fra start, da Michael Bay begynder at læse nogle forkerte linjer fra teleprompteren.

Efter lidt hosten og hakken ender det med, at instruktøren går fuldkommen død, og han vælger at forlade scenen - og de rullende kameraer - med ordene: "Undskyld mig. Jeg er ked af det."

Sidenhen har Michael Bay på sin hjemmeside skrevet:

"Wow, jeg gjorde lige mig selv til grin på CES...Jeg var så forhippet på at tale, at jeg hoppede over Exec VP's (Executive Vice President, red.) introlinje, og teleprompteren forsvandt. Så kørte prompteren op og ned - og så gik jeg ud. Jeg tænker, at live shows ikke lige er min ting".

Den pinlige episode kan ses her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere