Artikel top billede

ComOFF: Stjerneinstruktør går død under Samsung-præsentation

Normalt er presselanceringer timet og tilrettelagt ned i mindste detalje, men nogle gange går det alligevel frygtelig galt. Se selv her.

Teleprompteren er et særdeles vigtigt værktøj, når alverdens it-virksomheder præsenterer nye produkter for et stor publikum - og måske også streamer det direkte på nettet.

Den sørger nemlig for at vise den tekst, som værterne ved en presselanceringen skal sige.

Ofte er det hele timet og tilrettelagt ned i mindste detalje, og pr-folk har skåret og slebet teksterne til.

Alligevel kan det gå helt galt, som det skete for Samsung og i særdeleshed stjerneinstruktøren Michael Bay, der er kendt for "Transformers", "Bad Boys", "Pearl Harbour", "Armageddon" og "The Rock".

Han var inviteret med på scenen for at fortælle publikum lidt om 4K eller Ultra HD, og hvorfor dette format med fire gange HD-opløsning er så interessant på Samsungs kurvede skærme.

Umiddelbart en simpel opgave for en filmmand.

Men det gik fuldkommen galt under præsentationen, der allerede kommer skævt fra start, da Michael Bay begynder at læse nogle forkerte linjer fra teleprompteren.

Efter lidt hosten og hakken ender det med, at instruktøren går fuldkommen død, og han vælger at forlade scenen - og de rullende kameraer - med ordene: "Undskyld mig. Jeg er ked af det."

Sidenhen har Michael Bay på sin hjemmeside skrevet:

"Wow, jeg gjorde lige mig selv til grin på CES...Jeg var så forhippet på at tale, at jeg hoppede over Exec VP's (Executive Vice President, red.) introlinje, og teleprompteren forsvandt. Så kørte prompteren op og ned - og så gik jeg ud. Jeg tænker, at live shows ikke lige er min ting".

Den pinlige episode kan ses her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere