Artikel top billede

Snydesoftware på falske iPhone 5 er rædselsfuld

Det er camoufleret som iOS 6, men er fyldt med fejl og mærkværdige apps. Se hvor hæsligt styresystemet er på falske iPhone 5-modeller, der er blevet solgt i Danmark.

Københavns Politi har beslaglagt et stort parti falske iPhone 5, men inden nåede flere hundrede at blive solgt via en butik på Vesterbro.

Mobilerne er på ydersiden gode efterligninger, til gengæld imponerer de ikke softwaremæssigt i forsøget på at ligne iOS 6, Apples mobile styresystem.

Computerworld har haft mulighed for at prøve en af de falske modeller, og det så sådan her ud, da vi startede den op første gang:

Det er også muligt at se billeder af softwaren i dette galleri.

Hvis du har været uheldig at købe en af de falske telefoner, eller ved i hvilket land de er produceret, hører vi gerne fra dig.

Kontakt: m.nielsen@cw.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere