Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Gratis konference: Sådan henter du besparelser med virtualisering

På en ny konference vil Computerworld hjælpe dig med, hvordan du skaber succes med server, storage og virtualisering.

Virtualisering giver i dag mange virksomheder en unik mulighed for at levere mere til samme pris. Noget der med de stadigvæk skyhøje priser på diske kan være svært at løse med konventionelle løsninger. 

Den 12. juni afholder Computerworld en gratis konference, hvor du måske kan få svar på, om det også gælder for din virksomhed. 

Her kan du lære mere om, hvordan du skaber succes med server, storage og virtualisering. 

Mød eksperter og kolleger

Virtualisering er en teknologi, der adskiller software og hardware, hvilket gør det muligt at få én enkelt fysisk server til at opføre sig som mange virtuelle servere. Det giver virksomheder mulighed for både at hente besparelser på strøm og plads.

Og på Computerworlds konference vil en stribe eksperter i virtualiserin- og serverløsninger holde oplæg, hvor de fortæller, hvordan du både kan spare penge og håndtere de udfordringer og muligheder, der er forbundet med det stigende antal private og offentlige skyer.

Blandt oplægsholderne er Søren Holm fra danske Proact, som vil fortælle om den fremtidige udvikling inden for server, storage og virtualisering, og Fred Lherault fra Pure Storage som vil give gode råd om, hvordan flash-baserede løsningerne kan øge hastigheden i dit datacenter.

Konferencen finder sted i Pfizers Konferencecenter, Lautrupvang 8 i Ballerup. Her vil du ud over muligheden for at lære af konferencens syv oplægsholdere også få rig mulighed for at netværke med kolleger.

Deltagelsen er gratis og er inklusive en sandwich og en kildevand.

Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen
Læs hvordan en koncern satsede på en adoptiv, clouddreven fremtid – med udgangspunkt i standardisering, fleksibiitet og den eksisterende infrastruktur.