Artikel top billede

Gratis konference: Sådan henter du besparelser med virtualisering

På en ny konference vil Computerworld hjælpe dig med, hvordan du skaber succes med server, storage og virtualisering.

Virtualisering giver i dag mange virksomheder en unik mulighed for at levere mere til samme pris. Noget der med de stadigvæk skyhøje priser på diske kan være svært at løse med konventionelle løsninger. 

Den 12. juni afholder Computerworld en gratis konference, hvor du måske kan få svar på, om det også gælder for din virksomhed. 

Her kan du lære mere om, hvordan du skaber succes med server, storage og virtualisering. 

Mød eksperter og kolleger

Virtualisering er en teknologi, der adskiller software og hardware, hvilket gør det muligt at få én enkelt fysisk server til at opføre sig som mange virtuelle servere. Det giver virksomheder mulighed for både at hente besparelser på strøm og plads.

Og på Computerworlds konference vil en stribe eksperter i virtualiserin- og serverløsninger holde oplæg, hvor de fortæller, hvordan du både kan spare penge og håndtere de udfordringer og muligheder, der er forbundet med det stigende antal private og offentlige skyer.

Blandt oplægsholderne er Søren Holm fra danske Proact, som vil fortælle om den fremtidige udvikling inden for server, storage og virtualisering, og Fred Lherault fra Pure Storage som vil give gode råd om, hvordan flash-baserede løsningerne kan øge hastigheden i dit datacenter.

Konferencen finder sted i Pfizers Konferencecenter, Lautrupvang 8 i Ballerup. Her vil du ud over muligheden for at lære af konferencens syv oplægsholdere også få rig mulighed for at netværke med kolleger.

Deltagelsen er gratis og er inklusive en sandwich og en kildevand.

Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere