Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Danske Astralis tilbageerobrer førstepladsen på verdensranglisten / Kombit afslutter flere workshop-forløb for nyt kommunalt it-system / Facebook skal stå skoleret i Bruxelles

Danske Astralis tilbageerobrer førstepladsen på verdensranglisten. Kombit afslutter flere workshop-forløb for nyt kommunalt it-system. Facebook skal stå skoleret i Bruxelles. Edgemo får ny regionsdirektør

Godmorgen!

Christoffer Lund-Hansen er jeres styrmand denne morgen, og han vil hermed give jer denne uges andet nyhedsoverblik hos Computerworld.

Danske Astralis tilbageerobrer førstepladsen på verdensranglisten

Det danske Counter Strike-hold Astralis er tilbage på førstepladsen på verdensranglisten, der netop er blevet opdateret.

Astralis har ligger på førstepladsen frem til juni 2019, men blev her overhalet.

Nu er holdet tilbage på førstepladsen med 897 point.

Nummer to på listen, Liquid, har 822 point.

"Vi er ydmyge og stolte over at være tilbage som nummer et i verden. Vi har arbejdet hårdt på alle niveauer og vil fortsætte med det, ikke bare for positionen, men for at sikre gode resultater på lang sigt gennem et stærkt fundament," skriver Astralis på holdets Facebook-side.

Kombit afslutter flere workshop-forløb for nyt kommunalt it-system

Kombit er kommet et skridt videre med udviklingen af Kommunernes Ydelsessystem, som Netcompany står bag.

I en orientering til landets kommuner oplyser Kombit, at man nu har afsluttet flere workshop-forløb.

Det drejer sig blandt om workshop-forløb vedrørende ressourceforløbsydelse, kontanthjælpsloft og økonomi.

"Jeg sidder tilbage med en følelse af, at vi har udviklet et rigtig godt og gennemtænkt design, som kommer alle kommuner til gavn," lyder det i meddelelsen fra Annika Cording, sagsbehandler i ydelses-teamet i Sønderborg Kommune, der deltog på workshop-forløbet om ressourceforløbsydelse

Kommunernes Ydelsesessystem forventes endeligt idriftsat i 2020.

Læs mere her: EG og Netcompany udskyder stærkt problemfyldt kæmpesystem til kommunerne igen: Bliver nu mindst to et halvt år forsinket.

Facebook skal stå skoleret i Bruxelles

Europa-Kommissionen har kaldt Facebook og The Libra Association til Bruxelles for at redegøre for, hvordan Facebooks nye digtale valutaprojekt, Libra, vil påvirke den finansielle stabilitet, håndtere hvidvaskregler og beskytte kundedata.

Det skriver Financial Times.

Libras kommunikationschef, Dante Disparte, understreger, at selskabet gerne besvarer spørgsmål i Bruxelles.

"The Libra Association hilser den offentlige dialog velkommen, så vi kan indfri det økonomiske og sociale potentiale bag digitale valutaer," siger han til Financial Times.

Edgemo får ny regionsdirektør

Den danske it-virksomhed Edgemo ansætter Jesper Ahrenkiel Frederiksen som ny regionsdirektør.

Han får base i Albertslund.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til Computerworld.

"Jeg har fulgt Jesper i mange år. Han var med til at starte Conecto, og han kender vores felt og teknologierne, vi arbejder med. Faktisk pitchede jeg Jesper for de andre i ledelsen for over et år siden, så det er en fornøjelse at byde ham velkommen nu," lydet det fra selskabets topchef, Lars Andersen i en meddelelse, der fortsætter:

"Jesper er et dejligt pragmatisk menneske, og hans lange erfaring med at udfordre og udvikle både mennesker og marked passer perfekt ind i vores hus."