Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Frederik Danvig)

Efter dramatisk tilbagegang i fjor: Nu forudser Apple at nye produkter vil skabe markant vækst

Nye Airpods og nye streaming-tjenester skal sikre Apple fremgang, lyder det fra selskabets topchef Tim Cook, der forventer et stort julesalg.

Et skuffende iPhone-salg op mod jul betød, at Apple sidste år for første gang i 17 år måtte nedjustere sine økonomiske forventninger betragteligt.

Men i år forventer selskabet, at et stærkt julesalg igen vil sende selskabet på vækstkurs.

Det kom frem da Apple sent onsdag aften fremlagde sit seneste kvartalsregnskab.

”Vi er meget optimistiske, når det gælder julesalget,” sagde selskabets administrerende direktør Tim Cook ifølge Bloomberg, da regnskabet blev præsenteret.

Nye produkter skal sikre fremgang

Apples optimisme knytter sig især til selskabets digitale tjenester og kropsbåren teknologi, også kendt som wearables.

I den første kategori finder vi blandt andet selskabets nye streamingtjeneste Apple TV+, der går i luften 1. november samt det nye kreditkort Apple Card.

I wearables-kategorien finder vi selskabets trådløse høretelefoner Airpods samt Apple Watch. Så sent som i denne uge præsenterede Apple et par nye trådløse høretelefoner med navnet Airpods Pro.

Håber på stop for handelskrig

Samtidig oplyser Tim Cook til Reuters, at det er hans forhåbning, at USA og Kina kan indgå en aftale, der stopper handelskrigen mellem de to nationer.

”Jeg kender ikke kapitlerne i den bog, men jeg tror det vil ske før eller siden,” siger Tim Cook til Reuters om handelskrigen og tilføjer

”Jeg håber, at det vil ske i den kommende kvartal, men nu må vi se.”

Apples kvartalsregnskab viste et overskud på 64 milliarder dollar, hvilket er selskabets højeste nogensinde, hvilket i høj grad skyldes fremgang inden for digitale tjenester og wearables.

Til gengæld gik salget af Apples vigtigste produkt, iPhone, tilbage med 9,2 procent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere