Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Nyt sikkerheds-værktøj fra Microsoft: Få totalt overblik på tværs af 365-produkterne og bedre bekæmpelse af angreb

Microsoft har netop lanceret Microsoft Threat Protection solution, som giver Microsoft 365-kunder bedre overblik over angreb på tværs af alle produkterne og platformene. Løsningen er ude nu som public preview.

Microsoft Threat Protection solution er et nyt sikkerhedsværktøj til Microsoft 365-kunder, som lover bedre sikkerhed og overblik over sikkerhedssituationen i hele paletten af produkter og services.

I denne blogpost skriver Microsoft, at it-kriminelle hver eneste dag kompromitterer endpoints, brugeridentiteter og e-mail for at få fodfæste i virksomheder og organisationer.

Derfor er der brug for beskyttelse mod disse forskellige typer angreb, mens de foregår.

Microsoft Threat Protection solution er en integreret løsning, som bygger på Microsoft 365 security suite.

Den består af Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) til endpoints, Office 365 ATP til e-mail and samarbejdsværktøjer, Azure ATP til identitetsbaserede trusler identity-based threats samt Microsoft Cloud App Security (MCAS) til SaaS-applikationer.

“I denne nye suite har vi udvidet registreringen af trusler og de automatiske funktioner for efterforskning og den tilhørende beskyttelse”, skriver Microsoft.

Den nye suite tilbyder også overblik og indsigt på tværs af 365-produkterne ved hjælp af blandt andet automatisk incident-respons i Office 365 ATP, integration af MCAS og Microsoft Defender ATP for at give dyb indsigt i brugen af cloud-apps samt integration af Azure ATP med Microsoft Defender ATP.

“Nu kan sikkerhedsansvarlige samle advarsler på tværs af trussels-landskabet og fokusere på det, der betyder mest. De kan også automatisere efterforskningen og den nødvendige reaktion og sørge for, at ramte funktioner bliver genoprettet automatisk. Endelig kan de bruge Microsoft Threat Protection til at få et centralt overblik over alle sikkerhedshændelser, hvilke enheder mm. der er ramt, hvilke automatiske funktioner der er aktiveret i den anledning og de tilhørende beviser,” skriver en Microsoft-ansat på Microsoft Tech Community.

Du kan læse mere om detaljerne her:
Introducing the integrated Microsoft Threat Protection solution (public preview)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere