Danske Penneos aktiekurs stryger til tops efter børsnotering

Aktiekursen røg øjeblikkeligt i vejret, da danske Penneo her til morgen debuterede på First North-børsen.

Det danske it-firma Penneo har tirsdag haft sin debut på minibørsen First North.

Ved åbningen blev selskabets aktie handlet til kurs 27,5, men i skrivende stund - efter lidt mere end en times handel - lyder kursen på 24,4 kroner.

Det er mere end en fordobling i forhold til tegningskursen på knap 11 kroner.

Læs også: Penneo scorer millioner og er klar til børsnotering: 73 procent af de interesserede investorer har fået nej til at købe aktier


Måtte takke nej til 73 procent
Penneo har tidligere meddelt, at emissionen stod til at blive overtegnet, og selskabet har måtte takke nej til 73 procent af de interesserede investorer.

Således valgte selskabet ar afvise alle, der ønskede at købe aktier for mindre end 37.051 kroner

“I alt var der udbudt aktier for 14 millioner kroner, og i alt er der blevet lagt bud ind på disse aktier for 285 millioner kroner,” lød det i sidste uge fra selskabets i en pressemeddelelse.

Oprindeligt var det planen, at Penneo skulle rejse 35 millioner kroner i forbindelse med børsnoteringen, men den store interesse har betydet, at selskabet valgte at hente 50 millioner kroner i stedet.

Skal investeres i videreudvikling
Penneo har udviklet en softwareløsning, der bruges til underskrivning af
dokumenter ved hjælp af en NemID-signatur.

Løsningen bruges blandt andet af revisorer i forbindelse med underskrivning af årsregnskabet, og Penneo har tidligere oplyst, at selskabets i dag anvendes af 17 ud af de 20 danske revisionshuse.

Penneo har meddelt, at millionerne fra emissionen skal investeres i konsolidering og videreudvikling af selskabet.

Læs også: Stor efterspørgsel efter Penneos aktier - klar til at hente 50 millioner kroner på børsnotering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
David Heinemeier Hanssons virksomhed Basecamp overvejer at droppe cloud-giganterne og flytte i egne datacentre: “I Basecamp skal vi helt ned på at bruge nul procent teknologi fra big tech“
Interview: Den berømte danske udvikler David Heinemeier Hansson vil frigøre sig fra tech-giganterne. Derfor overvejer hans virksomhed Basecamp at flytte fra clouden og tilbage i eget datacenter.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.