Artikel top billede

(Foto: foto: Michael Altschul / Visuel-Medie / Altschul Michael)

Telmore-stifteren Frank Rasmussen er tilbage som topchef i telebranchen

Det er mindre end et halvt år siden, at teleiværksætteren Frank Rasmussen blev udnævnt som COO for det danske fiberselskab Wizer, der tidligere hed Gigabit. Nu er han blevet forfremmet, og er dermed tilbage som topchef i den danske telebranche.

Den danske teleiværksætter Frank Rasmussen blev i sommer udnævnt som COO for fiberselskabet Gigabit.

I mellemtiden har Gigabit skiftet navn til Wizer, og nu er Frank Rasmussen tilmed blevet forfremmet til administrerende direktør, skriver det danske it-medie Itwatch.

“Jeg skal være med til at få selskabet til at vokse. Jeg tager over fra den tidligere direktør Claus Østergaard, der sad nogle måneder, og min rolle bliver at skabe vækst og at eksekvere hurtigere i selskabet, så kunderne er tilfredse," siger Frank Rasmussen til Itwatch.

Solgte televirksomheder for millioner

Frank Rasmussen har været med til at stifte succesfulde danske til virksomheder som Telmore, Bibob og Image Scandinavia, og førstnævnte indbragte alene 400 millioner kroner, da selskabet blev solgt til TDC.

Da han tiltrådte som COO for Gigabit i sommer slog Frank Rasmussen samtidig fast, at hans tid som iværksætter var forbi.

“Det kan jeg sige meget skarpt. Min tid som iværksætter er et afsluttet kapitel. Det har det været i nogle år. Jeg har været igennem de egne projekter, som jeg skulle igennem. Nu er det ikke det, der har mit fokus mere, og det har det i øvrigt ikke haft i en del år," sagde han dengang til Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere


AI - bliv klogere på de kloge algoritmer

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed. Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens. Hør blandt andet om, hvordan du kommer godt igang med AI og machine learning

14. december 2021 | Læs mere