Artikel top billede

(Foto: Iben Valery)

Lækket notat antyder skår i glæden mellem Microsoft og den amerikanske hær i trecifret milliardaftale om HoloLens

Microsoft har en kontrakt til 22 milliarder dollar – svarende til 149 milliarder kroner – som omhandler leverance af HoloLens 2 IVAS, men Microsoft frygter nu, at USA’s militær er utilfredse med produktet.

Microsofts HoloLens 2-partnerskab med det amerikanske militær til en værdi af 149 milliarder kroner er tilsyneladende ikke en dans på roser.

Det skriver medierne Winbuzzer og Business Insider baseret på et lækket notat fra softwaregiganten.

Aftalen går under navnet Integrated Visual Augmentation System (IVAS), og i den indgår det, at Microsoft skal levere 120.000 HoloLens 2-enheder. Der har været tests siden slutningen af 2021, og nu skal Microsoft til at have feedback fra militæret, men det lækkede notat antyder, at Microsofts folk ikke just er optimistiske omkring den kommende feedback.

"Vi (Microsoft) går ind i begivenheden og forventer negativ feedback fra kunden," skriver David Marra, General Manager for AI og Mixed Reality hos Microsoft, i notatet ifølge medierne, og han fortsætter:

"Vi forventer, at soldaternes stemning fortsat vil være negativ, da pålidelighedsforbedringer har været minimale i forhold til tidligere begivenheder."

Frank Shaw, CVP for kommunikation hos Microsoft maner dog til ro ved at sige, at aftalen er "en del af en løbende proces for at engagere sig direkte med soldaterne for yderligere at forbedre og forbedre enheden," skriver Winbuzzer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere