Artikel top billede

Mød Googles helt nye telefoner Pixel 7 og Pixel 7 Pro: Lover vild batteritid på 72 timer

Google er klar med to helt nye Pixel-telefoner, der blandt andet byder på en vild batteritid.

Torsdag eftermiddag præsenterede Google de seneste udgaver af selskabets egne Android-telefoner, Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

De to telefoner skal tage kampen op med Apples nye iPhone 14-telefoner, og ifølge Google byder de nye telefoner på forbedrede kameraer, en ny hurtigere Tensor G2-chip og bedre batteritid.

Tensor-chippen vil ifølge Google ikke alene sikrere højere hastigheder på telefonen, men også styrke telefonens evner, når det gælder kunstig intelligens.

72 timers batteritid med ny funktion

Telefonerne vil få en ny batteri-spare-funktion kaldet Extreme Battery Saver, og når den er slået til vil telefonen angiveligt kunne levere op til 72 timers batteritid.

Uden den nye funktion slået til lover Google at både Pixel 7 og Pixel 7 Pro vil kunne holde batteri i 24 timer.

Både Pixel 7 og Pixel 7 Pro vil i øvrigt været udstyret med et frontkamera på 10,8 megapixel, der kan optage i 4K med 60 frames i minuttet.

Flagskibsmodellen Pixel 7 Pro excellerer blandt på fotodelen, hvor den er udstyret med ekstra zoom-kamera på 48 megapixels, som tilbyder 5x optisk zoom og 30x digital zoom.

Pixel 7 og Pixel 7 Pro adskiller sig desuden ved at førstnævne får en skærm 6,3 tommer skærm med en opdateringshastighed på 90 hz skærm, mens skærmen breder sig over 6,7 tommer og har desuden 120 hz-skærm.

Som Computerworld tidligere har skrevet ventes det, at begge telefoner for første gang i Pixel-seriens historie også vil blive lanceret i Danmark.