Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Clockradio med iPod-dock

Man må sige, at clockradioen har bølget frem og tilbage i popularitet fra smart til skrald til smart igen. Men nu laver Pure dem som kombinerede iPod-dock og vækkeur med radio.

Af Søren J. Svendsen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Da der er tale om en clockradio, er højttalerne ikke oppe at være fantastiske, men features for en clockradio er fremragende.

Pure Siesta har foruden iPod-dock og alarm-ur en FM- og ”DAB+”-modtager til den nyeste, digitale radio-standard. Med den skulle du være sikret et stykke tid frem, for DR pønser på at skifte til DAB+.

I øvrigt sætter den selv klokken ud fra radiosignalet. Se det er genialt. Den er perfekt til at have stående på køkkenbordet eller natbordet med tydeligt ur på fronten, og et sted du kan gøre af din iPhone/iPod, når den ikke er i brug.

Der er flere alarmer, som enten tager et radiosignal, en tilfældig sang fra iPhone eller en god gammeldags clockradio-alarm.

Naturligvis er der også en stor, dejlig Snooze-knap, som er alt, alt for nem at ramme, så man kan sove ekstra meget over sig med sporadiske alarmer bimlende om ørene.

Eneste rigtige minus er strømforsyningen, der er lidt stor, men dog ikke støjer. I øvrigt fås Pure også i en Flow-version til Internet-radio, men der er ingen dock med til iPhone/iPod.