Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billig mobil fra HTC

Desire 530 er den nyeste smartphone i HTCs lavbudgets-serie. .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der var ingen ny topmobil med i bagagen, da HTC drog til Mobile World Congress i weekenden for at præsentere det nyeste i sortimentet. Det kunne kun blive til en billigmobil i Desire-serien. Desire 530 er skabt til brugeren på et stramt budget, der gerne vil have snerten af kvalitet.

Mobilen har et simpelt og funktionelt design og er forsynet med 8 MP / 720p kamera på bagsiden og 5 MP selfie-kamera på fronten. Takket være en specieludviklet forstærker og indbyggede HTC BoomSound-teknologi får din musik gode muligheder for at brage igennem på hørebøfferne.

Der er 4G-forbindelse samt 16 GB indbygget lagerplads, som kan suppleres med SD-kort på op til 2 TB. 

Du får det nye Android 6.0 som styresystem, tilsat HTCs velkendte Sense-brugerflade, som blandt andet kan vise dig relevante apps, alt efter hvor du befinder dig – arbejdsrelaterede apps på kontoret og spil og underholdning, når du er derhjemme.

HTC Desire 530 kan købes i Danmark fra uge 11 i Graphite Gray til en vejlende pris på 1.690 kroner. Den forhandles hos: Elgiganten, Telenor, Telia, CallMe, Komplett og Dustin.

HTC Desire 530. HTC Desire 530 fås i forskellige farver.Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere