Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

5 gode køb i denne uge

<strong>Få en bærbar til uhørt lav pris eller spar mange penge på en lækker pladespiller, en trådløs 3D-printer og flere andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste priser på billige gadgets</strong>.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Priserne på elektronik falder hurtigere end på de fleste andre typer produkter. Der kan være rigtig mange penge at spare på gadgets, der kom på markedet for bare kort tid siden. Vi har fundet frem til gode produkter, der har scoret flotte anmeldelser i vores test, som er faldet betydeligt i pris …

Billig bærbar til skyen

Hvor billigt kan man få en bærbar, der kan det basale? Utrolig billigt beviser Acer, med den enormt prisvenlige Cloudbook 14, der udover en fin 14-tommer skærm giver dig hvad du skal bruge for at komme på nettet og klare hverdagens computer-opgaver. Vi var godt tilfredse computeren - læs anmeldelsen af Acer Cloudbook 14 her.

Selvom blot var 1.999 kroner, da den kom på markedet, er der gode penge at spare på den nu - se prisen på Acer Cloudbook 14 her.

Acer Aspire One Cloudbook 14 Imponerende
batterilevetid men ikke meget ydelse.

Pladespiller med moderne twist

De gode gamle vinyl-plader er tilbage i stor stil, og det samme pladespillerne. Sony er tilbage på markedet for grammofoner med PS-HX500, der ikke blot spiller dine vinyler på fineste maner, men også optager musikken i høj digital kvalitet, når du kobler den til en computer. Alt om DATA var begejstrede for pladespilleren - læs anmeldelsen af Sony PS-HX500 her.

Den kostede 5.000 kroner, da den kom på markedet, men prisen er faldet over femten hundrede kroner nu - se prisen på Sony PS-HX500 her.

Sony PS-HX500 Kun det gyldne Hi-Res Audio logo til højre på fronten afslører, at Sony PS-HX500 ikke blot er en analog vinylpladespiller, men også en digital LP-ripper.

Brugervenlig 3D-printer

En 3D-printer er ikke længere en uoverkommelig ting at investere i. De er faldet utrolig meget i pris de seneste år. Samtidig er de blevet så brugervenlige at alle og enhver kan have glæde af dem derhjemme. Med da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi har XYZ skabt en glimrende begyndermodel. Den printer flot og pålideligt i flere materialer og kan kobles trådløst til computeren. Datatid syntes godt om den - læs anmeldelsen af XYZ da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi her.

Prisen var 3.800 kroner, da den kom på markedet, men den er faldet over tusind kroner nu - se prisen på XYZ da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi her.

XYZPrinting da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi XYZ fylder godt og larmer ligeså meget, men betjeningen er acceptabel, og alt kan styres direkte fra det lille LCD-display forrest.

Gør din iPad til et lydstudie

Det er en hel del nemmere at indspille og producere musik i dag, end det var  i tidligere årtier. Der skal faktisk ikke meget mere end en iPad til for at du har et velfungerende lydstudie. Det eneste du lige mangler er nogle fysiske ind- og udgange til instrumenter, mikrofoner og midi-tilbehør. Det får du med iRig Pro Duo, der giver dig alt det grundlæggende, der skal til for at du kan lave musik med din iPad. Vi har rigtig godt tilfredse med det lille lydkort - læs anmeldelsen af IK Multimedia iRig Pro Duo her.

Det kostede oprindeligt 1899 kroner, men der er gode penge at spare på det nu - se prisen på  IK Multimedia iRig Pro Duo her.

iRig Pro Duo. iRig Pro Duo.

Lækker lyd i hørebøfferne

Et par gode hørebøffer er en fordel, både når der skal produceres musik og lyttes til musik. Panasonic RP-HD10 fungerer faktisk rigtig fint til begge dele. Hovedtelefonerne har et klart og neutralt lydbillede med fin stereospredning og god plads til alle elementer. Vi var ret imponerede de lækre stilrene hørebøffer - læs anmeldelsen af Panasonic RP-HD10 her.

De landede på markedet til en ganske rimelig pris på 2.199 kroner, men du kan få dem betydeligt billigere nu - se prisen på Panasonic RP-HD10 her.

Panasonic RP-HD10. Panasonic RP-HD10.



Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere