Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Pristjek: Her får du billigst mobilt bredbånd i hele EU

Feriesæsonen nærmer sig, og for mange betyder det en tur sydpå. Det er dog surt at mangle internetforbindelse, når man skal finde vej eller poste feriebilleder på sociale medier. Fri roaming i EU er inkluderet i mange mobilabonnementer, men der er forskel på hvor meget data du kan bruge og hvad det koster .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sidste år blev der åbnet op for fri roaming, så du kan gå på nettet med mobilen i EU uden roaming-gebyr. Der er dog forskel på, hvor meget data du kan få lov at bruge, og hvad abonnementerne med fri roaming koster. Samlino har sammenlignet priserne fra de forskellige udbydere.

Først har de undersøgt, hvor du får mulighed for at gå på det mobile internet for færrest penge.

Billigst roaming i EU. Billigste roaming i EU.

Det er Lebara der giver den absolut billigste billet til fri roaming. For kun 25 kroner om måneden kan du gå på nettet i EU. Du slipper endda også for oprettelsesgebyr, men til gengæld får du kun lov at bruge 1 GB data om måneden. Det er fint til mails og en smule Facebook, men ønsker du at streame og dele mange billeder, så løber du hurtigt tør for data. Her kan Telia være en bedre løsning. For 99 kroner om måneden får du 10 GB roaming om måneden. Dertil skal der dog indregnes et oprettelsesgebyr på 99 kroner, så prisen for de første 6 måneder lander på 748,50 kroner om måneden.

Her får du mest data i EU

Samlino også tjekket, hvilket selskab, der giver dig mest data, når du rejser i EU.

Her får du mest roaming i EU. Her får du mest roaming i EU.

Vil du have så meget data som muligt, er det Altibox og Greentel du skal vælge. Her får du 30 GB data i EU til 349 kroner om måneden. Dermed er det også de dyreste abonnementer.

Mobilt internet udenfor EU

Skal du udenfor EUs grænser, så er det 3 du skal vælge. Udover en stor del af Europa, inklusiv Rusland og Tyrkiet, dækker selskabet også USA, Australien samt dele af Asien og Sydamerika. Her kan du få 20 GB for 200 kroner om måneden plus oprettelsesgebyr. 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere