Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Prisvenlig Motorola-mobil vil give dig den ultimative Android-oplevelse

Motorola One kommer med det Googles nyeste styresystem, Android One, og vil være blandt de første i rækken til opdateringer. Mobilen koster ikke det store, men har bred skærm, der går helt til kanten samt dobbelt kamera med kunstig intelligens.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Motorola kommer til IFA-messen med en helt ny smartphone, der først og fremmest er skabt til at levere en fremragende oplevelse med det nye Android One system, som simplificerer mobiloplevelsen ved at minimere antallet af præinstallerede apps. 

Den giver desuden øget sikker med Google Protect og så får du glæde af kunstig intelligens i Google Lens, som er integreret i kameraet. Peg kameraet på et objekt og Google giver dig informationer om det. Der er tale om et dobbeltkamera på 13MP som suppleres af 8MP selfie kamera på fronten.

Skærm til kanten

Motorola One har et kurvet glasdesign med 5.9” HD + 19:9 Max Vision display, som går helt til kanten. Processorkræfterne kommer fra en Snapdragon 625 2.0 GHz octa-core processor, og der er batteri til en hel dag samt turbo charging, så du har seks timers levetid på 20 min.

Motorola One er på markedet i løbet af de kommende måneder og får en pris på 299 euro (cirka 2.250 kroner).
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere