Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tal med din støvsuger-robot

Ecovacs Deebot 710 understøtter Alexa og Google Home, så du kan stemmestyre støvsugerrobotten og integrere den i dit smart home.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den nye støvsuger-robot er skabt til at gøre rengøringen så ubesværet som mulig.

Ved hjælp af Smart Navigation 2.0 Mapping Techonolgy holder robotten konstant øje med fikspunkter i rummet, som skal rengøres og kombinerer dem via en rengøringsprotokol integreret i kortet over boligen. Forhindringer bliver automatisk identificeret under støvsugningen.

Derudover kan robotten nemt betjenes via Ecovacs app, Alexa og Google Home. ”Med Deebot 710 imødekommer vi og overstiger også vores kunders forventninger”, siger Andras Wahlich, General Manager, ECOVACS Europe. ”Vi oplevede en stigende efterspørgsel efter at udvikle støvsugere på en måde, som betød, at kunderne ikke længere behøvede at bekymre sig om gulvrengøringen. Det var udgangspunktet for udviklingen af DEEBOT 710.”

Dobbelt sugekraft

Deebot 710 er udstyret med Smart Navi 2.0 Navigation Tehnology, der gør brug af et kamera og en grafisk algoritme til at kortlægge og systematisk rengøre hele boligen, rum efter rum.

Ydermere er det muligt at indstille Deebot 710 til en særlig høj ydeevne, der fordobler sugekraften. Derudover kan brugeren fastgøre et mundstykke, der ikke bruger de rullende børster og dermed opnå et direkte sug af skidt. Dette betyder, at hår og små dele, der er blevet opfanget af robotten ikke sidder fast og skal fjernes med det samme – det betyder mindre vedligeholdelse og en rengøring uden afbrud.