Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Smugkig: Sådan bliver styresystemet i Samsungs nye smartwatch

Samsung har netop givet os det første lille kig på One UI Watch. Et helt nyt styresystem, skabt i samarbejde med Google, som skal køre deres kommende smartwatches.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

For nylig blev det afsløret at Samsung og Google er gået i fælles front for at skabe en stærk konkurrent til Watch OS som sidder i de populære smart-ure fra Apples.

Den første smagsprøve på dette samarbejde blev afsløret i går ved MWC-messen.

Mange flere apps

Her løftede Samsung lidt af sløret for den nye grænseflade, som er designet til at gøre Galaxy Watch og smartphone-oplevelsen mere integreret.

Ud over en opdateret brugerflade tilbyder One UI Watch ydeevneforbedringer, en lettere oplevelse mellem Watch og Android-smartphones og adgang til et endnu større antal apps via Google Play Butik.

Første ur kommer snart

Samsung afslørede endvidere, at deres kommende Galaxy Watch vil være den første enhed, der har den nye platform forudinstalleret. Uret præsenteres ved Unpacked-arrangementet senere på sommeren.

I en række små teasere viser Samsung nogle af funktionerne i One UI Watch. Se dem herunder:

 

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere