Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Jabra Evolve2 30: Prisstærkt kontorheadset

Et absolut glimrende kontorheadset til en meget fordelagtig pris.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I disse tider med masser af videomøder og mobilt arbejde er vigtigheden af et velfungerende headset større end nogensinde. Jabra er eksperter i at skabe headsets til erhverv. Vi testede topmodellen Evolve2 85 sidste år og var begejstrede. Et overdådigt headset, fyldt med smarte features, men også med en temmelig pebret pris.

Det nye Evolve2 30 pakker det vigtigste ned i et mere prisvenligt og beskedent headset. Det er ikke trådløst, men kobles nemt og stabilt på pc’en via USB. Med UC- og Teams-certificering er integrationen i et Microsoft-baseret kontor gnidningsfri.

Til videosamtaler er det et fortrinligt headset. Stemmer står klart. Din egen stemme opfanges også med stor tydelighed af en mikrofon, som kan vippes ned. Et rødt ”busy light” aktiveres, når du er i et opkald. Ørekopperne lukker godt af for omgivelsernes støj, fint i et åbent kontor.

Til musik og video fungerer Evolve2 30 også i en snæver vending. Det er et absolut glimrende kontorheadset til en meget fordelagtig pris. 

Samlet vurdering: 5 af 6 stjerner
Pris for Jabra Evolve2 30 Stereo USB A: 662 kroner