Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

WD lancerer prisstærk SSD i lommestørrelse

Western Digital WD Elements SE SSD kombinerer kompakt design med god ydeevne og fornuftig pris.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det nye drev er en oplagt løsning for den, der har brug for et bærbart drev til at flytte filer hurtigt.

"I lang tid har solid-state-drev været noget, som ikke alle forbrugere havde råd til," siger Fabrizio Keller, Sr. Product Marketing Manager EMEA. "Hos Western Digital stræber vi efter at gøre SSD-teknologi mere tilgængelig for konsumenter. Folk bør ikke være nødt til at vælge mellem prisbillighed, ydeevne og pålidelighed fra et pålideligt mærke. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde WD Elements SE SSD'en til alle på markedet."

Nem og holdbar løsning

Med læsehastigheder på op til 400 MB/s og kapaciteter på op til 2 TB giver den nye bærbare SSD mulighed for hurtigt at flytte store filer. Plug-and-play-funktionalitet betyder, at det er klar til brug lige ud af æsken.

WD Elements SE SSD har et kompakt, bærbart design og kan tåle fald på op til 2 meter. Man skal således ikke bekymre sig når man har det med på farten. Drevet er også dækket af en begrænset treårig garanti på verdensplan.

WD Elements SE SSD'en kommer på markedet i løbet af august pris med kapaciteter fra 480 GB og priser fra 89,99 euro.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere