Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Panasonic RZ-S300W: Her handler det kun om lyden

Panasonic er måske ikke dit første indfald, når der skal investeres i nye øretelefoner. Men RZ-S300W beviser i denne test, at Panasonic godt kan levere kvalitetslyd.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Design og byggekvalitet er ikke prangende i Panasonic RZ-S300W, som vi tester her. RZ-S300W kommer i en aflang plastikæske, der ikke ser ud af meget, men har en fin lomme-størrelse. Ørestykkerne hægter sig ikke fast med magneter, og det gør det lidt fnidret at tage dem ud og sætte dem i.

De er ret små, men sidder fint i ørerne; dog lukker de ikke omverden ude ligeså effektivt som for eksempel konkurrenten JBL Live 300TWS.
Der er touchbetjening på ydersiden, inklusive adgang til Alexa, og der findes også en app til yderligere indstillinger.

Batterilevetiden slår ingen rekorder, men er ganske fin, med 7 timer i ørestykkerne og 19 timer yderligere i æsken. Det er dog først og fremmest for lydkvaliteten, man skal vælge RZ-S300W.

Den lægger sig i toppen af prisklassen med et flot åbent lydbillede og imponerende bas. In ear-hovedtelefonen Panasonic RZ-S300W er således et ganske godt køb.