Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu har den første YouTube-video rundet ti milliarder visninger

Baby Shark Dance har rundet en imponerende milepæl. Det er den første video på YouTube til nå ti milliarder visninger.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nej, det blev hverken månelandingen, Martin Luthers "I have a dream" tale eller en anden historisk sværvægter, der kom i mål med ti milliarder visninger som den første på YouTube. Det blev den muntre Baby Shark Dance, som lader ungerne danse med til tonerne af den smittende Baby Shark sang.

Stort forspring

I skrivende stund viser tælleren 10.007.015.911 visninger, så siden i går, hvor den rundede de ti milliarder, er der allerede kommet mere end syv millioner visninger til.

Nummer to på listen over mest sete YouTube-videoer er mere end to milliarder visninger bagud. Musikvideoen Despacito med Luis Fonsi har 7,7 milliarder visninger lige nu.

For nylig rundede den samlede mængde af Minecraft-videoer på YouTube en billion visninger:

https://www.altomdata.dk/minecraft-runder-billion-visninger-paa-youtube/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere