Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu har den første YouTube-video rundet ti milliarder visninger

Baby Shark Dance har rundet en imponerende milepæl. Det er den første video på YouTube til nå ti milliarder visninger.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nej, det blev hverken månelandingen, Martin Luthers "I have a dream" tale eller en anden historisk sværvægter, der kom i mål med ti milliarder visninger som den første på YouTube. Det blev den muntre Baby Shark Dance, som lader ungerne danse med til tonerne af den smittende Baby Shark sang.

Stort forspring

I skrivende stund viser tælleren 10.007.015.911 visninger, så siden i går, hvor den rundede de ti milliarder, er der allerede kommet mere end syv millioner visninger til.

Nummer to på listen over mest sete YouTube-videoer er mere end to milliarder visninger bagud. Musikvideoen Despacito med Luis Fonsi har 7,7 milliarder visninger lige nu.

For nylig rundede den samlede mængde af Minecraft-videoer på YouTube en billion visninger:

https://www.altomdata.dk/minecraft-runder-billion-visninger-paa-youtube/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere