Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Robotstøvsuger med bæ-garanti

iRobot lover dig en ny helt ny robotstøvsuger, hvis din Roomba j7 eller j7+ ikke formår at undvige dit kæledyrs efterladenskaber.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En af de højtprofilerede funktioner ved Roomba j7 og Roomba j7+ er evnen til at navigere uden om genstande på gulvet, herunder ikke mindst efterladenskaber fra hjemmets kæledyr, skulle man være så uheldig at dyret ikke når at komme udenfor, når naturen kalder.

Robotstøvsugerne har avanceret frontkamera og bruger PrecisionVision-navigation til at genkende og undgå efterladenskaber fra dit kæledyr.

En ny robotstøvsuger gratis

iRobot er så sikre på at teknologien virker, at de giver vi dig P.O.O.P. - Pet Owner Official Promise. Det betyder, hvis din Roomba j7/j7+ ikke undgår dit kæledyrs efterladenskaber, får du en ny robot gratis.

Tilbuddet introduceres for at give dig komplet ro ved at lade robotstøvsugeren klare rengøringen, mens du er ude, og dit kæledyr er hjemme.

Læs vores test af Roomba j7+ her:

https://www.altomdata.dk/irobot-roomba-j7-test-intelligent-robotstoevsuger-i-droenlaekkert-design/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere