Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Robotstøvsuger med bæ-garanti

iRobot lover dig en ny helt ny robotstøvsuger, hvis din Roomba j7 eller j7+ ikke formår at undvige dit kæledyrs efterladenskaber.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En af de højtprofilerede funktioner ved Roomba j7 og Roomba j7+ er evnen til at navigere uden om genstande på gulvet, herunder ikke mindst efterladenskaber fra hjemmets kæledyr, skulle man være så uheldig at dyret ikke når at komme udenfor, når naturen kalder.

Robotstøvsugerne har avanceret frontkamera og bruger PrecisionVision-navigation til at genkende og undgå efterladenskaber fra dit kæledyr.

En ny robotstøvsuger gratis

iRobot er så sikre på at teknologien virker, at de giver vi dig P.O.O.P. - Pet Owner Official Promise. Det betyder, hvis din Roomba j7/j7+ ikke undgår dit kæledyrs efterladenskaber, får du en ny robot gratis.

Tilbuddet introduceres for at give dig komplet ro ved at lade robotstøvsugeren klare rengøringen, mens du er ude, og dit kæledyr er hjemme.

Læs vores test af Roomba j7+ her:

https://www.altomdata.dk/irobot-roomba-j7-test-intelligent-robotstoevsuger-i-droenlaekkert-design/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere