Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nyt fra Apple i næste uge - dét kan du forvente ...

Invitation til Apple-event er landet i indbakken og vi har en klar formodning om, hvad vi kommer til at se i næste uge ...

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er tid til årets første æble-høst. En invitation til et online-event tirsdag d. 8. marts, kl. 19 er landet i indbakken.

Og hvilken slags frugter kan vi så forvente dette forår?

Fuld power

Eftersom eventet går under navnet "Peek Performance" (en fiks formulering, der hentyder til både smugkig og topydelse) er der god grund til at antage at kommer til se produkter med seriøse hestekræfter. Det er således oplagt med nye Macs, men hvilken type det bliver er der ingen indikation på. Mac Pro er efterhånden den eneste i sortimenter, der ikke fås med Apples egen M-processor, så det er ikke umuligt at det vil være en ny version af Apples monster af en stationær pc vi kommer til at.

Billig iPhone og nyt iOS

Ret sikkert skulle det også være, at der præsenteres en ny version af iPhone SE - den prisvenlige model i Apples mobilsortiment. Den vil angiveligt kommer med A15 chipset og 5G. Om den også endelig vil give slip på det gamle design og træde ind i den moderne rammeløse tidsalder, som du fleste mobiler har befundet sig i det seneste halve årti skal blive spændende at se. Af øvrige nyheder forventes en ny iPad Air og så må vi regne med en præsentation af  iOS 15.4, der byder på en opdateringer som eksempelvis ansigtslogin med med maske.

Alle kan følge eventet på apple.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere