Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nyt fra Apple i næste uge - dét kan du forvente ...

Invitation til Apple-event er landet i indbakken og vi har en klar formodning om, hvad vi kommer til at se i næste uge ...

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er tid til årets første æble-høst. En invitation til et online-event tirsdag d. 8. marts, kl. 19 er landet i indbakken.

Og hvilken slags frugter kan vi så forvente dette forår?

Fuld power

Eftersom eventet går under navnet "Peek Performance" (en fiks formulering, der hentyder til både smugkig og topydelse) er der god grund til at antage at kommer til se produkter med seriøse hestekræfter. Det er således oplagt med nye Macs, men hvilken type det bliver er der ingen indikation på. Mac Pro er efterhånden den eneste i sortimenter, der ikke fås med Apples egen M-processor, så det er ikke umuligt at det vil være en ny version af Apples monster af en stationær pc vi kommer til at.

Billig iPhone og nyt iOS

Ret sikkert skulle det også være, at der præsenteres en ny version af iPhone SE - den prisvenlige model i Apples mobilsortiment. Den vil angiveligt kommer med A15 chipset og 5G. Om den også endelig vil give slip på det gamle design og træde ind i den moderne rammeløse tidsalder, som du fleste mobiler har befundet sig i det seneste halve årti skal blive spændende at se. Af øvrige nyheder forventes en ny iPad Air og så må vi regne med en præsentation af  iOS 15.4, der byder på en opdateringer som eksempelvis ansigtslogin med med maske.

Alle kan følge eventet på apple.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere