Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Serverrummet lever – lynhurtig switch til små og mellemstore virksomheder

Mange små og mellemstore virksomheder har endnu ikke overgivet sig til skyen. Og de kan opgradere hastigheden i serverrummet med en ny switch fra Qnap. Den byder på blandt andet 16 stk. 25GbE-porte.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Skyen har mange fordele, men hastighed er ikke altid en af dem. Og nu kan små og mellemstore virksomheder, der stadig sværger til et serverrum, give skyen endnu mere baghjul med en lynhurtig switch.

Qnap QSW-M5216-1T byder på hele 16 stk. 25GbE SFP28-fiberporte og en enkelt 10GBASE-T-port. Den understøtter Layer 2-management i et – ifølge Qnap – brugervenligt webinterface (herunder funktioner som LACP, VLAN, ACL og LLDP).

Kontinuerlig backup

Switchen kan fungere som kerne-uplinket til servere og NAS’er. Den er hurtig nok til hurtig lagring og effektiv brug af features som virtualisering og AI-applikationer, fastslår producenten.

Qnap switch. Switchen tilbyder 16 fiberporte og en 10GbE RJ45-port.

Mulighed for sikker og kontinuerlig backup er en af plusserne ved at investere i denne managed switch, anfører Qnap. Man kan nemt slutte switchen til en NAS med et netværkskort som QXG-100G2SF-E810 dual-port 100GbE og på den måde opsætte en backupforbindelse, der sikrer kontinuerlig overførsel.

Opgradering af netværket

”25GbE sikrer sammenlignelige omkostningsfordele og kompatibilitet i SMV-serverrum til backbone-netværk. Ved at levere prisfornuftig 25GbE-netværkstransmission med fleksible netværkstilslutninger og stor kompatibilitet giver QSW-M5216-1T små virksomheder mulighed for hurtigt at opgradere til et backbone-netværk med ultrahøj fart,” siger Ricky Ho, som er Qnaps produktdirektør.

Switchen Qnap QSW-M5216-1, de har en maksimal kapacitet på 820 Gbps, er set til 7900 kroner ekskl. moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere