Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Serverrummet lever – lynhurtig switch til små og mellemstore virksomheder

Mange små og mellemstore virksomheder har endnu ikke overgivet sig til skyen. Og de kan opgradere hastigheden i serverrummet med en ny switch fra Qnap. Den byder på blandt andet 16 stk. 25GbE-porte.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Skyen har mange fordele, men hastighed er ikke altid en af dem. Og nu kan små og mellemstore virksomheder, der stadig sværger til et serverrum, give skyen endnu mere baghjul med en lynhurtig switch.

Qnap QSW-M5216-1T byder på hele 16 stk. 25GbE SFP28-fiberporte og en enkelt 10GBASE-T-port. Den understøtter Layer 2-management i et – ifølge Qnap – brugervenligt webinterface (herunder funktioner som LACP, VLAN, ACL og LLDP).

Kontinuerlig backup

Switchen kan fungere som kerne-uplinket til servere og NAS’er. Den er hurtig nok til hurtig lagring og effektiv brug af features som virtualisering og AI-applikationer, fastslår producenten.

Qnap switch. Switchen tilbyder 16 fiberporte og en 10GbE RJ45-port.

Mulighed for sikker og kontinuerlig backup er en af plusserne ved at investere i denne managed switch, anfører Qnap. Man kan nemt slutte switchen til en NAS med et netværkskort som QXG-100G2SF-E810 dual-port 100GbE og på den måde opsætte en backupforbindelse, der sikrer kontinuerlig overførsel.

Opgradering af netværket

”25GbE sikrer sammenlignelige omkostningsfordele og kompatibilitet i SMV-serverrum til backbone-netværk. Ved at levere prisfornuftig 25GbE-netværkstransmission med fleksible netværkstilslutninger og stor kompatibilitet giver QSW-M5216-1T små virksomheder mulighed for hurtigt at opgradere til et backbone-netværk med ultrahøj fart,” siger Ricky Ho, som er Qnaps produktdirektør.

Switchen Qnap QSW-M5216-1, de har en maksimal kapacitet på 820 Gbps, er set til 7900 kroner ekskl. moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere