Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Er dette verdens letteste gamingmus – fra 66 til 89 gram?

Steelseries er klar med tre nye gamingmus, som ifølge producenten er de letteste i kategorien. To af musene er trådløse.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Steelseries har danske rødder og har efterhånden etableret sig som en af de absolut førende producenter inden for e-sport. Nu lanceres tre nye mus, som ifølge producenten er de letteste på markedet inden for MMO/MOBA- (online-multiplayer) og gamingmus i det hele taget.

De tre nyheder – Aerox 5, Aerox 5 Wireless og Aerox 9 Wireless – er ifølge producenten at opfatte som en fusion mellem de klassiske MMO/MOBA-mus og Steelseries Aerox-seriens ultralette design. Vægten er nede på henholdsvis 66, 74 og 89 gram.

Fordelen ved lav vægt er, at spillerne kan bevæge musen hurtigere og mere præcist, og man bliver mindre træt i arm og hånd i langvarige spil.

Knapperne kan selvfølgelig programmeres, så de fungerer optimalt og dedikeret i de mest udbredte spil.

Den billigste og letteste

Aerox 5 er ifølge Steelseries den absolut letteste multigenre-mus på kloden lige nu med sine 66 gram. Der er ni programmerbare knapper.

PrismSync-belysningen giver 3 RGB-lyszoner, og den vandafvisende AquaBarrier giver en IP54-sikkerhedsklassificering. Musen tåler med andre ord nogle skvulp fra cola-glasset.

Prisen er 699 kroner.

Den letteste trådløse

Den næste mus i serien, SteelSeries Aerox 5 Wireless er også verdens letteste i sin klasse, dvs. inden for trådløse gamingmus, med sine 74 gram.

Batteritiden opgives til 180 timer. Også her er der ni programmerbare knapper og en TrueMove Air Sensor, som ifølge Steelseries leverer uovertruffen præcision og nøjagtighed.

Prisen er 1149 kroner.

Topmodel med 12 knapper

Topmodellen er SteelSeries Aerox 9 Wireless, også en trådløs mus. Trods vægten på 89 gram giver den brugerne adgang til 12 programmerbare tommelfingerknapper.

Aerox 9 Wireless bruger Quantum 2.0 Wireless og Bluetooth til tilslutning, har Golden Micro IP54-switche (bedømt til 80 millioner klik, hvilket skulle være tre gange holdbarheden i andre gamingmus), en TrueMove Air-gamingsensor og IP54-klassificeret AquaBarrier-beskyttelse. Batteritiden er også her op til 180 timer - med hurtige genopladningsmuligheder, hvilket giver spillere mere end 40 timer efter kun 15 minutters strøm.

Her er prisen 1199 kroner.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere