Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Er dette verdens letteste gamingmus – fra 66 til 89 gram?

Steelseries er klar med tre nye gamingmus, som ifølge producenten er de letteste i kategorien. To af musene er trådløse.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Steelseries har danske rødder og har efterhånden etableret sig som en af de absolut førende producenter inden for e-sport. Nu lanceres tre nye mus, som ifølge producenten er de letteste på markedet inden for MMO/MOBA- (online-multiplayer) og gamingmus i det hele taget.

De tre nyheder – Aerox 5, Aerox 5 Wireless og Aerox 9 Wireless – er ifølge producenten at opfatte som en fusion mellem de klassiske MMO/MOBA-mus og Steelseries Aerox-seriens ultralette design. Vægten er nede på henholdsvis 66, 74 og 89 gram.

Fordelen ved lav vægt er, at spillerne kan bevæge musen hurtigere og mere præcist, og man bliver mindre træt i arm og hånd i langvarige spil.

Knapperne kan selvfølgelig programmeres, så de fungerer optimalt og dedikeret i de mest udbredte spil.

Den billigste og letteste

Aerox 5 er ifølge Steelseries den absolut letteste multigenre-mus på kloden lige nu med sine 66 gram. Der er ni programmerbare knapper.

PrismSync-belysningen giver 3 RGB-lyszoner, og den vandafvisende AquaBarrier giver en IP54-sikkerhedsklassificering. Musen tåler med andre ord nogle skvulp fra cola-glasset.

Prisen er 699 kroner.

Den letteste trådløse

Den næste mus i serien, SteelSeries Aerox 5 Wireless er også verdens letteste i sin klasse, dvs. inden for trådløse gamingmus, med sine 74 gram.

Batteritiden opgives til 180 timer. Også her er der ni programmerbare knapper og en TrueMove Air Sensor, som ifølge Steelseries leverer uovertruffen præcision og nøjagtighed.

Prisen er 1149 kroner.

Topmodel med 12 knapper

Topmodellen er SteelSeries Aerox 9 Wireless, også en trådløs mus. Trods vægten på 89 gram giver den brugerne adgang til 12 programmerbare tommelfingerknapper.

Aerox 9 Wireless bruger Quantum 2.0 Wireless og Bluetooth til tilslutning, har Golden Micro IP54-switche (bedømt til 80 millioner klik, hvilket skulle være tre gange holdbarheden i andre gamingmus), en TrueMove Air-gamingsensor og IP54-klassificeret AquaBarrier-beskyttelse. Batteritiden er også her op til 180 timer - med hurtige genopladningsmuligheder, hvilket giver spillere mere end 40 timer efter kun 15 minutters strøm.

Her er prisen 1199 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere