Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Netflix rykker ind på Spotify

Netflix får sin helt egen hub på Spotify, hvor man kan lytte til musikken fra sine yndlingsserier.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Mange serier havde ikke været de samme uden den musik, der ledsager billederne. Det gælder eksempelvis den 80'er-nostalgiske Stranger Things samt Bridgerton, præget af finkulturelle, klassiske toner eller de urbane rytmer fra Ozark.

Den musik kan man nu nyde uden at være bundet til skærmen. Spotify har åbnet en hub, dedikeret til Netflix. Her finder man komplette soundtracks, playlister og podcasts centreret omkring universet i serier og film på Netflix.

Forenkler oplevelsen

Spotify har haft et globalt samarbejde med Netflix siden 2021, og i dag udkommer denne nordiske Netflix-hub med soundtracks til tv-serierne Fast Cash, Young Royals, La Casa de Papel, Ozark, Stranger Things, Clark, Heartstopper, Elite og Bridgerton. Yderligere sange og indhold vil blive tilføjet i de kommende måneder.

"Nogle af vor tids mest kendte sange er blevet ikoniske netop ved at blive hørt i tv-serier. En Netflix-succes mærkes tydeligt på Spotify, da fans strømmer til og lytter til soundtracket. Derfor forenkler vi nu oplevelsen med en dedikeret hub til alle dem, der elsker tv-serier og musikken i dem", siger Amanda Waldås, Consumer Marketing Manager Nordics hos Spotify.

Bare søg på ”Netflix” på Spotify, og så finder du Netflix-hubben.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere