Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Denon Home Sound Bar 550: Fin til både film og musik

VM-tema: Denons soundbar har, hvad der skal til for at få stor filmlyd og smart musikstreaming i stuen.

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Home Sound Bar 550 er en soundbar med mulighed for at fungere selvstændigt eller som del af et 5.1 surround-setup.

Takket være Dolby Atmos og DTS:X leverer den som enkeltstående højttaler en oplevelse, der er væsentlig større, end det fysiske format antyder. Surround-fornemmelsen er imponerende, når materialet er i orden. Så her har du en fin kandidat til din tech-holdopstilling til VM.

Via Heos-systemet kan den forbindes trådløst til andre højttalere i Home-serien, herunder også baghøjttalere og subwoofere, så man kan opnå fuldblods surround.

Vi koblede en Home 150 og en Home 350 på som baghøjttalere. Det løftede oplevelsen betragteligt - et par Home 150 bagtil vil bestemt være investeringen værd.

Musik i høj kvalitet

Home 550 kan mere end filmlyd. Højttaleren understøtter musikstreaming i hi-res, helt op til 192 kHz, så der er grundlag for gode musikoplevelser.

De seks indbyggede højttalere giver et fyldigt og relativt veldefineret lydbillede; dog var vi nødt til at booste toppen en smule for at befri musikken for en lidt indelukket lyd. Rumkalibrering havde været til gavn, men det er der ikke.

Det er så absolut en gedigen lydbar, men prismæssigt pebret, når man kan få den vellydende og mere funktionsrige Sonos Beam 1000 kroner billigere.


Se introartiklen til VM-temaet her

Redaktionens udvalgte produkter til fodbold-vm

Desuden er der løbende tests af tv'er og lydbarer i de kommende uger. Følg med på aod.dk.