Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: © Copyright 2016 Bjørg de Meza Espersen)

EET Group opkøber konkurrent med 90 ansatte

It-distributøren EET Group, der har hovedsæde i Birkerød, har opkøbt den konkurrerende distributør Convena Distribution, der har 90 ansatte og mere end 4000 kunder.

Distributøren EET Group har opkøbt den konkurrerende distributør Convena Distribution.

Det oplyser de to selskaber i en pressemeddelelse, hvor der ikke oplyses nogen købssum eller andre vilkår.

EET Group oplyser dog, at opkøbet af Convena Distribution er det seneste i en række strategiske træk, der skal skal udbygge forretningen med henblik på langsigtet vækst.

"Dette opkøb er et vigtigt strategisk træk for os, da det vil styrke vores markedsposition og kompetencer betragteligt med en stærkt kommerciel drevet organisation og en stor kundebase," oplyser Søren Drewsen, topchef i EET Group, ifølge pressemeddelelsen.

"Det passer perfekt ind i vores brede udbud af services understøttet af tætte relationer til vores leverandører og vil være med til yderligere at cementere EET som en ledende spiller indenfor value-add it-distribution,” står der fortsat.

Convena Distribution havde ifølge pressemeddelsen i det seneste regnskabsår en omsætning på cirka 600 millioner kroner.

Virksomheden har desuden 90 ansatte, der ifølge pressemeddelelsen servicerer flere end 4000 kunder fordelt på mere end 30 lande samt kontorer i Danmark Tyskland, Finland, Frankrig, Storbritannien og Sverige.

EET Group, der har sit danske hovedkvarter i Birkerød, har cirka 750 ansatte og en omsætning på 600 millioner euro eller lige 4,4 milliarder kroner.

I Danmark kom EET Group ud af det seneste regnskabsår med en omsætning på 2,9 milliarder kroner og et overskud på 138 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere