Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Ny Adobe-teknologi til mobiludviklere

I forbindelse med lanceringen af Adobes nye CS 3-programpakke har firmaet vist en helt ny teknologi, der skal gøre udviklingsarbejde til den mobile platform lettere.

Adobe har netop præsenteret sin nye Creative Suite 3 (CS 3).

En af nyhederne i programpakken er teknologien Device Central CS3, der er et helt nyt værktøj, som gør det muligt at teste nye mobilapplikationer direkte i udviklingsmiljøet.

Adobe Device Central CS3 er ikke et selvstændigt program, men en teknologi, der benyttes af flere af de programmer som CS 3 rummer, eksempelvis Flash og Photoshop.

Ved hjælp af teknologien får udvikleren adgang til et bibliotek med detaljeret information om egenskaber ved mobiltelefoner og andre mobile enheder.

Derved kan han eller hun teste sit arbejde præcis, som hvis de havde den pågældende telefon i hånden.

Emulatoren sørger for, at brugerflade, applikationer og indhold fungerer og ser ud som forventet

200 mobiler understøttes

Det indbyggede bibliotek har i øjeblikket cirka 200 profiler på forskellige produkter fra mobilproducenter, som eksempelvis Nokia og Sony Ericsson, og produkter fra forskellige operatører.

I biblioteket kan man se detaljer, som viser, hvad de forskellige enheder kan, og hvilke tekniske begrænsninger, der er.

Opdateringer fra producenterne udgives ifølge Adobe regelmæssigt, så udviklerne hele tiden kan teste deres applikationer på de seneste mobilprodukter.

"Mange udviklere bruger store dele af deres arbejdstid på at teste deres arbejde på en masse forskellige produkter."

"Den tid mindskes betydeligt, fordi man direkte i udviklingsmiljøet får adgang til de vigtigste egenskaber ved alle de produkter, som ens arbejde skal bruges på," siger Max Hagelstam fra Adobe Systems Nordic.

Tager højde for sollys

Med teknologien kan man eksempelvis simulere avancerede situationer som baggrundsbelysning og reflekser fra solen. Dermed kan indholdet finjusteres, så det passer til forskellige lysforhold.

Desuden kan man overvåge ydeevne og hukommelsesforbrug på den mobile enhed.

Adobes CS 3 programpakker kommer på markedet i løbet af den kommende måned.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere