Reboot: Netfolket mødes igen

I morgen åbnes dørene for den fjerde udgave af Reboot, det årlige inspirationsmøde for internet-branchen. Reboot handler i år om weblogs, om netoplevelser og visuel tænkning. Og så er der 21 nominerede til otte priser.

Af Kim Ingemann

I morgen er det tid til det årlige netværkermøde for net-erhvervene, Reboot. En dag med talere, der gerne skulle gå lidt ud over dagen og vejen i deres indlæg, selv om der nok ? branchens vilkår taget i betragtning - er behov for at beskæftige sig med det også.

Reboot, der arrangeres af firmaet Electron, er den danske internet-branches årlige mødested og holdepunkt. Arrangementet omfatter taler, uformelle møder samt uddeling af en række priser for gode resultater i årets løb. Desuden handler Reboot om alt det uhåndgribelige: inspiration, nye tanker, ideer og visioner.

Blandt årets talere er stifteren af Creativegood, Mark Hurst, der argumenterer for, at kundens oplevelse er overordnet de snævrere begreber som brugervenlighed og info-design.

En anden taler er Evan Williams, der er stifter og leder af Pyra Labs. Han taler om begrebet weblogs, der er gået fra at være personlige dagbøger på nettet til at være grundlaget for megen webkommunikation. Han taler om weblog-revolutionen, da nu hele medier er organiseret i weblog-format.

Blandt de øvrige talere er mediekritikeren Douglas Rushkoff, Dave Gray, der er stifter af Xplane, et banebrydende visual thinking-studio, Dave Winer, der er stifter af Userland Software, samt den altid underholdende skribent Justin Hall, der er en genganger fra Reboot 99.

Derudover kommer en overraskelse. Sidste år var overraskelsen en af Silicon Valleys mest succesfulde venturekapitalister, Ann Winblad.

De nominerede til Reboot Award
Der uddeles Reboot Award i otte kategorier. Det er en regel, at de nominerede skal have lanceret eller relanceret deres site inden for de seneste år, hvis de skal komme i betragtning. Derfor har mange på reboot.dk's webdebat undret sig over, at der er gengangere som Speednames og Aarstiderne blandt de dominerede i år. Sidste år vandt Speednames en prestigefyldt award uden for kategorierne. I år er Speednames nomineret i tre kategorier: bedste strategi, bedste e-commerce og bedste tekniske løsning.

Den samlede oversigt over de dominerede ser således ud:

Bedste medie:
Euroinvestor - Euroinvestor
Brondby.com - SW&K Kommunikation as
Oestrogen.dk - Interachtung.com - c/o Releaze Aps

Bedste kampagne:
Monas Verden - Steuerhaus
Hvor Neandertaler er du om morgen? - Framfab Eye Traffic
Amnesty International kampagne - BBDO A/S

Bedste design:
Dform(one).shiftfunc - Dform(one).shiftfunc
Splitfingers.com - SLRP
Nike Women - Framfab

Bedste strategi:
LanguageWire - LanguageWire
Speednames - Speednames, Inc.
Aarstidernes website 2.0 - Roar Design

Bedste e-commerce:
Aarstidernes website 2.0 - Roar Design
Fadølsforsyningen - SW&K Kommunikation as
Speednames - Speednames, Inc.

Bedste tekniske løsning:
Alm. Brand Bank Aktiespil - Adcore - Digital Business Creators
Speednames - Speednames, Inc.
Flytteguiden - Neo Ideo A/S

Bedste mobile løsning:
DipCard SMS(tm) - Payfish.com
Alm. Brand Bank Aktiespil - Adcore - Digital Business Creators
DSB S-togs WAP-service - DSB S-tog a/s

Bedste applikation
E*TRADE Danmark - E*TRADE Danmark
BioBooking - Sædevalg - Adcore - Digital Business Creators
WorldManuals - Pentamind A/S

Reboot 4.0 afholdes i Øksnehallen i København onsdag den 23. maj. Der kan læses mere om Reboot her.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Analytics, BI og big data: Få succes med de nye løsninger og teknologier

En række nye koncepter og teknologier vinder i disse år frem under kategorierne analytics, BI og big data. Det er et it-område i en rivende udvikling. Bliv klogere på de nye teknologier på denne konference.

24. april 2019 | Læs mere


Industri 4.0: IoT, data og den afgørende kobling til forretningen

På dette roundtable tager vi udgangspunkt i mulighederne inden for Industri 4.0, herunder Internet of Things i og uden for virksomheden samt de nye muligheder for ændrede kunderelationer. Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra blandt andet Beijer Electronics. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer.

24. april 2019 | Læs mere


Digital Innovation Summit: Innovation og strategi - fra ide til forretning

I de bedste virksomheder er digitaliseringen og innovationen godt på vej til at flytte ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden, hvor alle afdelinger tænker i nye processer og innovation. På Digital Innovation Summit kan du høre om konkrete projekter, værktøjer og metoder til at sat din digitale innovation og forretningsudvikling på skinner.

25. april 2019 | Læs mere


Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.