Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Sådan reparerer du Word-dokumenter

Nedtur! Mit vigtige Word-dokument kan ikke åbnes. Alt, hvad jeg får, er en dum fejlmeddelelse om, at dokumentet er beskadiget. Hvad skal jeg gøre? Lær at bruge denne mirakelkur!

Ja, som min gamle mentor, Palle Norman, altid sagde: Nu er gode dyr rådne!

Men helt så slemt, som det ser ud, behøver det ikke nødvendigvis at være, når Word driller og ikke vil åbne en fil. For i langt de fleste tilfælde kan du faktisk få Word (2003, 2007 og 2010) til at reparere det beskadige dokument.

Det gør du ved at åbne Microsoft Word, klikke på Filer-knappen og vælge Åbn. Navigér nu til den mappe, hvor det beskadigede dokument befinder sig, marker det og klik på den lille Pil ned-knap yderst til højre på Åbn-knappen.
 
I genvejsmenuen vælger du nu Åbn og reparer. Som ved et trylleslag vil Word selv reparere dokumentet i langt de fleste tilfælde.

Gendan tekst fra filer

Skulle det mod forventning ikke være muligt for Word at reparere dokumentet, kan du i stedet forsøge at hente tekst ud af dokumentet ved hjælp af Gendan tekst fra filer-funktionen.

I ældre Word-versioner kræver det, at tillægsprogrammet Tekstkonverteringsprogrammer er installeret, men i Office 2007 og 2010 er dette tillægsprogram en del af standardinstallationen.

Gendan tekst fra filer
-funktionen gør det muligt at hente tekst ud af en lang række forskellige filformater og altså også i mange tilfælde Word-dokumenter, der er beskadiget så meget, at de ikke kan repareres.

Du får adgang til funktionen ved at vælge Filer-knappen | Åbn. I Åbn-dialogboksen vælger du Gendan tekst fra filer i Filtype-feltet. Så vises de filtyper, Word kan hente teksten ud af. Markér det beskadigede dokument og klik på Åbn-knappen. Herefter vil Word forsøge at hente så meget tekst som muligt ud af det beskadigede dokument.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere