Artikel top billede

Få billig adgang til din pc fra iPad, iPhone eller Android

Der findes flere forskellige måder at få adgang til din pc fra en iPad. Læs her om en af mulighederne, der er blevet opgraderet for nylig.

Tablet-pc'erne er over os.

Nu da iPads dominans så småt begynder at blive udfordret af de kommende Android-tablets, vil der formentlig være flere tablet-pc'er, der sniger sig inden for dørene af danske virksomheder.

Selv om der kommer flere forretnings-apps til tablet-pc'erne, vil du stadig opleve, at der er nogle programmer, der kun kan køre på din pc.
 
Derfor har Business Center tidligere set på, hvordan du kan anvende GotoMyPc til at få fjernadgang til din pc og på den måde anvende pc-programmer på din iPad.

Der findes billigere alternativer

Flere af Business Centers læsere har skrevet til os, at der findes billigere alternativer end GoToMyPc, der efter en 30 dages gratis prøveperiode koster omkring 60 kroner per måned.

Eksempelvis peges på LogMeIn Ignition, der giver adgang til at fjernkontrollere din pc eller Mac fra en iPad eller iPhone. App'en til iPad og iPhone koster 29,99 dollar, hvilket er omkring 160 kroner. Det er en lidt højere startomkostning end GoToMyPc, men efter tre måneder vil LogMeIn Ignition være billigere end GoToMyPc's månedlige abonnement.

Der er nylig kommet en opgradering af Ignition-app'en. Blandt de nye features er muligheden for at flytte filer fra din pc eller Mac til din iPhone eller iPad, hvor du kan se nærmere på dem lokalt. Du kan åbne og redigere filerne på din iPhone eller iPad med apps som Documents To Go, Quickoffice, Pages, Keynote og Numbers.

Du kan se den fulde featureliste for LogMeIn Ignition her.

På den enkelte computer eller Mac, som du ønsker at fjernstyre, skal du have installeret LogMeIn Free eller LogMeIn Pro.
 
Som navnet antyder, er LogMeIn Fee gratis, mens LogMeIn Pro koster penge; 69,95 dollar eller omkring 370 kroner om året.
LogMeIn Pro kommer i udgaver til henholdsvis Mac og Windows. Du kan se en sammenligning mellem Free og Pro-versionerne her

Android-udgave

LogMeIn Ignition kommer også i en Android-udgave, der blandt andet har mulighed for at streame lyd fra en Windows-pc. Se alle features her. Android-app'en koster det samme som iPhone/iPad-app'en; omkring 160 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere