Coop: Vi har ikke glemt domænenavnet

Coop nægter kategorisk, at havde overset eller glemt at registrere domænenavnet Coop Mobil. Samtidig ser man helt bort fra muligheden om en overrækkelse af navnene fra Frank Rasmussen.

Vi kunne i går fortælle, at Coop Danmark enten havde glemt eller bevidst overset, at købe domæbenavnet på deres nye teleselskab Coop Mobil. Det fangede Bibobs administrerende direktør Frank Rasmussen, og købet straks domænerne, "for at undgå hajer", som han sagde.

Men nu nægter Coop Danmarks non-food-direktør Jesper Faurholt, at det overhovedet har været meningen, at skulle købe de domænenavne.

"Det er ikke et online-produkt, og det har aldrig været meningen, at skulle købe domænenavnet, da vi ikke skal ud og sælge produktet på nettet. Mange af vores produkter er slet ikke registreret på nettet," siger han.

Samtidig nægter de, at tage imod domænenavnene fra Frank Rasmussen, da de mener, at det er deres egen ret til at registrere det, eftersom de har købt rettighederne til navnet.

"Frank Rasmussens lille gimmick har åbenbart fået en del opmærksomhed, men den er også ganske irrelevant. Jeg har nu taget kontakt til en advokat, der må kigge nærmere på sagen," siger han.

Bibob-direktøren Frank Rasmussen er selv klar på at frigive domænenavne, hvis der er behov for det.

"Der er to muligheder. De kan enten takke pænt ja tak til vores gratis overrækkelse, eller de kan nægte, og så frigiver vi bare navnene. Men hvis der var nogle, der havde gjort dette nummer mod os, så havde jeg da taget imod, og ment, at de havde gjort os en tjeneste. Men det at de får en advokat til at kigge på tingene, afspejler ikke helt deres udmelding om, at de er ligeglade med Coop Mobils online-del," siger han til ComONs søsterblad Mobil.nu.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere