Ny generation af lydkort fra Creative Labs

Creative Labs introducerer lydkortet Sound Blaster LIVE! Platinum, der er rettet mod pc-brugere med en musiker i maven. Creative Labs introducerede sidste år Sound Blaster LIVE! teknologien, der var baseret på en særlig lydchip, EMU10K1, der sammen med softwarepakken Live!Ware og surroundsound-højttalere skabte et ægte 3D-lydunivers i computerspil og andre programmer.


Sound Blaster LIVE! Platinum er, som navnet antyder, en forfining af LIVE! kortet - denne gang primært rettet mod semiprofessionelle musikere. Som noget nyt har Creative Labs udstyret LIVE! kortet med "Live!Drive II" - et tilslutningspanel man monterer på fronten af sin pc på samme måde, som man normalt ville montere et diskette- eller cdrom-drev. Med Live!Drive II kan MIDI-instrumenter, mikrofoner, forstærkere og andre eksterne enheder tilsluttes computeren ganske enkelt og fleksibelt - og uden at man skal kravle bag computeren. Live!Drive har tilslutningsmuligheder for bl.a. MIDI in/out, digital SPDIF in/out, optisk SPDIF in/out og mikrofon.


Med Platinum lydkortet følger desuden en stribe programmer til musikeren, nemlig Steinberg Cubasis VST og Steinberg Recycle Lite. Samtidig giver Creative Labs musikerne mulighed for at skabe sine egne "musikvideoer" med det nye LAVA! Program, der automatisk skaber en videosekvens, der reagerer på musikken.


Sound Blaster LIVE! Platinum er i butikkerne nu. Den vejledende udsalgspris er cirka 2.195,- kroner.


Samtidig har firmaet introduceret Sound Blaster Live! Player 1024. Dette lydkort har den samme lydteknologi som Platinum lydkortet.


Live!Drive II er ikke en del af Player lydkortet, men når behovet opstår og man som bruger har brug for de smidige tilslutningsmuligheder, behøver man ikke skrotte sit Player lydkort og købe et helt nyt Platinum lydkort. Man opgraderer blot med Live!Drive II.

Prisen er 795 kr. inkl. moms.




    IT-JOB

    Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

    Service Line Specialist – EPS – SAP

    Unik System Design A/S

    Driftskonsulent for Hostingcenter

    Omnicom Media Group

    Data Science Director

    Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

    Senior IT-projektleder til modernisering af Moms domænet
    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Højer og Lauritzen ApS
    Distributør af pc- og printertilbehør.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    NIS2 og Compliance

    På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

    04. juni 2024 | Læs mere


    Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

    Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

    04. juni 2024 | Læs mere


    Årets CIO 2024

    Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

    06. juni 2024 | Læs mere