Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Vil omsætte for halv milliard i år

Telmore slår fast, at de er dansk e-handels største, og spår en omsætning på en halv mia. kr. i 2003.

25 millioner kroner i omsætning i januar 2003. Det giver 300 mio. kr. på et år, men Telmores direktør Frank Rasmussen tør godt love, at han regner med, at virksomheden når en omsætning på en halv mia. kr. i år på e-handel. Men allerede i dag er Telmore dansk e-handels største virksomhed. I sidste uges udgave af ComON kunne vi afsløre, at Telmore står for en tredjedel af alt e-handel i Danmark.

Men ifølge FDIH - Foreningen for Dansk Internethandel - skulle blandt andet Brugsen have en større omsætning på e-handel. Det afviser Telmore og afslører virksomhedens omsætning sidste år.
»Vi har haft en omsætning på 176 millioner kroner, og vi har en vækst på ti pct. om måneden. Det er ikke for at male alt lyserødt, men med sådan en vækst regner jeg med, at vi når den halve milliard i år«, siger Frank Rasmussen, direktør i Telmore og forklarer:

»Men vi er allerede de største indenfor e-handel i Danmark. Jeg forestiller mig, at FDIH mener, at det er et problem, at vi har 40 procent af transaktionerne på nettet. Der er 2500 e-virksomheder i Danmark, og derfor er det jo tydeligt, at det går rigtigt godt for os og mindre godt for de resterende virksomheder. Det er måske ikke det mest charmerende billede af dansk e-handel«.

FDIHs formand Gert Birnbacher, der i sidste uge udtalte til ComON, at f.eks. Brugsen med en omsætning på 100 mio. kr. er større en Telmore, beklager fejlen.

»Jeg glæder mig over, at jeg har taget fejl. Det er glædeligt for e-handelen, at det går så godt for Telmore. Vi vil meget gerne indgå i et tættere samarbejde med Telmore, og jeg mener stadig ikke, at det er et problem, at de er så store og har en stor andel af e-handelen,« siger Gert Birnbacher.

»Det er kun positivt, at det går så godt for Telmore. Succesen er dem vel ondt, fordi de har formået at ramme et marked for taletid, som sælger godt på nettet,« forklarer Birnbacher til ComON.
Telmore vil gerne indgå i et samarbejde med FDIH, men har ikke hidtil fornemmet, at foreningen har anerkendt virksomhedens succes.

»Vi er det synlige bevis på en rigtig god succeshistorie. Men samtidig er vi også et bevis på, at det går skidt for meget af den øvrige e-handel i Danmark. FDIH er godt klar over, at nettet er et fantastisk redskab, når man skal sælge services. Det er det vi har vist, så FDIH kunne bruge vores succes som udgangspunkt til at vise, at der er plads til nye e-succeser, hvis man blot sælger det rette produkt«, siger Frank Rasmussen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere