Artikel top billede

It-afdelingen kan fjernstyre USB-nøgler

It-afdelingen bestemmer centralt, hvem der kan bruge ny USB-nøgle fra Kingston.

USB-nøgler er smarte og mobile, men de har også skabt en stor usikkerhed i firmaer, hvor kritisk data går tabt, når medarbejderne smider nøglerne væk.

Kingston forsøger at komme problemet til livs med den seneste udgave af USB-nøglen DataTraveler 4000.

Den seneste udgave har efternavnet "Managed (DT4000-M)", der betyder, at it-afdelinger centralt kan beslutte, hvem der skal have adgang til data. DT4000-M er certificeret efter krypteringsstandarden FIPS140-2 og indeholder softwaren SafeConsole, hvor it-administratorer kan konfigurere adgangen og lave lockdown af stjålne nøgler.

"Det er den første USB-nøgle med et sikkert FIPS-drev, som kan administreres og drevet er klar til virksomheder. Og det endda til en god pris og en brugervenlighed, der gør at medarbejdere hurtigt vil tage dem til sig. DT4000-M er 100 procent sikker og kan styres 100 procent," siger Anders Kjellander, Chief Security Office, BlockMaster

Blockmaster peger i en undersøgelse på, at en ud af 10 medarbejdere hvert år taber en USB-nøgle med vigtigt materiale fra deres virksomhed. Læs mere hos Kingston.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere