Multimedia World konkurs efter mistanke om momssvindel

Mistanke om momskarrussel-svindel for mere end 40 millioner kroner har udløst en konkurs i onlineforhandleren Multimedia World A/S.

Onlineforhandleren Multimedia World er i mandags blevet erklæret konkurs efter en begæring fra SKAT, som kræver tilbagebetaling af mere end 40 millioner kroner i moms, som myndighederne mener, at Multimedia World har unddraget staten.

Sø- og Handelsretten har udpeget advokat Boris Frederiksen som kurator i konkursboet. Han bekræfter over for ComONs søsteravis CRN, at Skattecenter København har indgivet konkursbegæring mod Multimedia World i forbindelse med et momskrav.

»Skat har for et par uger siden stillet krav om betaling af godt 40 millioner kroner. Indtil videre er det min opfattelse, at Multimedia World synes at have medvirket i et momskarrussel-lignende arrangement, hvor selskabet ikke har angivet sit momstilsvar korrekt,« siger Boris Frederiksen til CRN.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken direktør i Multimedia World, Sagib Hussain, eller de to øvrige medlemmer af virksomhedens bestyrelse, Asif Mahmood og Kaiser Raja.

Trods konkursen er Multimedia Worlds hjemmeside fortsat aktiv her torsdag formiddag tre dage efter konkursen, ligesom firmaets telefoner er åbne. En medarbejder, som CRN har talt med, har ingen kommentarer til konkursen eller firmaets situation i øvrigt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere