Artikel top billede

Rasmussen går fra SAP til KMD

Den tidligere nordiske direktør i SAP Henrik Rasmussen forlader EMEA-chefstilling i SAP for at blive direktør for Market og Service i KMD.

47-årige Henrik Rasmussen træder ind i direktionen hos KMD, hvor han bliver direktør for Market og Service.

Henrik Rasmussen kommer fra SAP, hvor han havde stillingen som Head of Industry Business Solutions og medlem af den EMEA-regionale ledelse. Tidligere har Henrik Rasmussen stået i spidsen for SAP i Norden.

Hos KMD får Henrik Rasmussen blandt andet ansvaret for at føre KMDs internationale ambitioner ud i livet.

»Jeg ser frem til at være med til at løfte en af de helt store danske it-virksomheder ud på den internationale scene. KMD har en yderst solid position i Danmark, og det bliver en spændende opgave at sætte mine internationale erfaringer i spil, så KMD får et godt afsæt i forhold til vækstambitionerne, der er lagt for dagen uden for landets grænser,« udtaler Henrik Rasmussen.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere