Artikel top billede

Touchdiva er gået konkurs

Det danske firma, TouchDiva Europe A/S, som står bag musikboksen Touchdiva er gået konkurs.

Umiddelbart fungerer Hjemmesiden Touchdiva.com fint, men bag den veldesignede hjemmeside er der tomt.

Det danske firma, TouchDiva Europe A/S, der forsøgte at snige jukeboksen Touchdiva ind danske hjem, er gået konkurs.

TouchDiva Europe A/S solgte en boks til 5.000-6.000 kroner, men for at få musik i højttalerne skulle man også betale en månedlig afgift på 75 kroner. På den måde minder firmaet meget om de andre initiativer, som dukker frem i øjeblikket, hvor forbrugere ikke køber musik stykvis men i stedet køber et abonnement og streamer musikken.

Men streaming-modellen betyder også, at apparatet ikke er meget værd, når firmaet nu lukker. Så er der blot tale om en sort boks på væggen. For firmaet, der leverer musikken, lukker nu for det varme vand og gør divaen stum.

Det kan virke underligt, at hjemmesiden endnu ikke er lukket ned. Firmaet har nemlig været under opløsning siden den 26. marts jævnfør Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Det kan skyldes, at firmaets ejermænd fortsat forsøger at kapre kunder til en fremtidig relancering. FONA, der tidligere har solgt produktet, advarer nu om, at firmaet forsøger at lokke kunderne til at betale via PayPal. Men FONA tør ikke garantere kunderne, at det vil betyde, at de får musik i fremtiden.

CRNs søstermedie ComON har i længere tid forsøgt at få hjemme jukeboksen til test – men uden held. Nu lader det til, at mange flere kommer til at undvære produktet i fremtiden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere