Artikel top billede

HP overtager ArcSight

HP opruster på sikkerhedsfronten med overtagelsen af sikkerhedsfirmaet ArcSight.

HP fortsætter opkøbsbølgen, og i går annoncerede den amerikanske it-gigant, at de overtager sikkerhedsfirmaet ArcSight.

Det sker til en pris af 1,5 milliarder dollars eller 43,5 dollars pr. aktie.

Købet af ArcSight er HPs andet sikkerhedsfokuserede opkøb på en måned.

Det er nemlig blot et par uger siden, at HP overtog den californiske virksomhed Fortify Software, og med de to køb har HP hermed oprustet indsatsen for at styrke virksomheden på sikkerhedsområdet, blandt andet inden for risikovurdering og trusselsrespons.

Det lader altså ikke til, at topchefen Marc Hurds afgang har fået mastodonten til at skrue ned for opkøbene. Siden Hurds afgang i sommer har HP købt intet mindre end tre firmaer. Udover de to sikkerhedsvirksomheder har HP overtaget virtualiseringsfirmaet 3Par efter en længere budkrig med Dell.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere