Artikel top billede

Morten Wagner nedlagde tasketyv

Dating.dk-millionæren fangede tasketyv i den spanske by Fuengiola, hvor han bor, og holdt ham til politiet kom

It-millionæren Morten Wagner tilbringer ikke dagen lang med afslapning i sin spanske residens.For nylig fik manden med dating-successen sved på panden, da han kom i klammeri med en tasketyv.

Han var på fastfood-indkøb i sin nye spanske hjemby Fuengiola, da en tasketyv forsøgte at vriste en håndtaske ud af hånden på Wagners veninde. I stedet for at slippe af sted med tyvekosterne, havnede tasketyven lynhurtigt ukampdygtig på jorden.

Han vidste nemlig ikke, at han forsøgte at stjæle fra en særdeles habil karate-kæmper. Morten Wagner har trænet karate i mere end tyve år og har derfor rangen 2. Dan.

”Jeg stak ham en på hver side af hovedet og et knæ i maven, og så gik han ned. Jeg satte mig oven på ham, ind til politiet nåede frem,” siger Morten Wagner til Ekstra Bladet.

Tyven var så bange, at han gentagende gange bad danskeren om nåde og tryglede ham om at ikke at slå ham ihjel. Tasketyven slap dog med livet i behold. Men han risikerer nu en længere fængselsstraf.

Stadig overskud
Morten Wagner er blevet millionær med firmaet Freeway, hvor Dating.dk er kerneforretningen. Desuden har dynastiet del i sider som Trendsales.dk, Justeat.dk og Avisen.dk.

Selv om Facebook i øjeblikket er med til at stjæle brugere fra Freeway, så klager Viborg-firmaet ikke endnu. Firmaet jublede for nyligt over et verskud på 12,2 millioner kroner, hvilket er på niveau med 2005. Det er især Dating.dk, der skaber indtægter. Sider som Arto.dk og DKBN tjener ikke så godt som tidligere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere