Android vil understøtte Flash

Den næste version af Android vil understøtte Flash, lover Google. Google giver dermed den diamentralt modsatte melding af Apple.

I et interview med avisen New York Times fortæller Googles chefudvikler Andy Rubin, at den kommende version 2.2 af Android vil understøtte Adobe Flash. Google har dermed den diametralt modsatte holdning i forhold til Apple, der som bekendt nægter at understøtte Flash i sin iPhone og iPad.

Flash bliver brugt til mange spil, animationer, videostreaming, diagrammer, online-fotoredigerings-programmer og mange andre formål, og det er en af de mest udbredte teknologier på nettet.

Men alligevel har Apple ikke blot afvist Flash, men også programmer, der er udviklet i Flash og så konverteret til iPhone med et nyt værktøj fra Adobe.

Det fremgår ikke af interviewet, om Flash skal præinstalleres på Android-telefoner, eller om Google blot vil tilbyde en nem mulighed for at downloade Flash.

Mod slutningen af juni kommer den nye Flash Player 10.1, som foruden desktop-platforme også understøtter mobile platforme som Android, Blackberry, Symbian og Windows Phone 7.

Samtidig arbejder Google dog på at erstatte det lukkede Flash med åbne teknologier som HTML, CSS, SVG og JavaScript.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere