Artikel top billede

Bjarne Søballe starter CRM-selskab op

Med et nyt CRM-selskab udvider den tidligere Norriq-direktør Bjarne Søballe atter forretningen i konsulentforretningen Dynateam.

Da iværksætteren Bjarne Søballe for halvandet år siden startede konsulenthuset Dynateam op, var det en klar plan at udvikle sig til en totalleverandør til SMB-markedet via åbningen af en række selskaber.

Som led i den plan bliver CRM-forhandleren Dynateam CRM nu sat i søen.

”CRM markedet er stadig i sin ungdom sammenlignet med ERP, men jeg tror, at timingen for denne opstart er helt rigtig. Netop derfor tror vi, at det er muligt at skabe en stor forretning inden for dette område nu,” siger Bjarne Søballe.

”At timingen er perfekt vurderer jeg ud fra, hvor mange af mine kunder i vores ERP-hus, der begynder at spørge efter CRM-løsninger. Samtidig har jeg været heldig at få fat i nogle gode folk,” siger Søballe.

Selskabet har et medarbejderejet setup, og således har Søballe hentet de tre partnere Rune Daub, Morten Kessel og Shahid M Hussain ind, mens Søballe selv står for den daglige drift.

Sidste år udvidede Søballe Dynateam med et infrastruktur-hus. Han fortæller, at hans næste projekt formentlig bliver oprettelsen af et selskab med fokus på Sharepoint, mens også selskaber med fokus på C5 og Business Intelligence er i pipelinen.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Dansk e-sportsplatform får plads i det eftertragtede Y Combinator: "Vores første mål er at nå en årlig omsætning på 100 millioner dollar"
Den nystartede danske virksomhed Gamerpay vil gøre det sikkert og nemt at handle med digitale udsmykninger i computerspillet Counter-Strike. Det er der så mange penge og tro på, at startup-virksomheden med fem danskere har fået en plads hos iværksætterskolen Y Combinator. Nu venter global ekspansion.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.